Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Πέμπτη, Ιανουαρίου 01, 2015

ΠΡΕΒΕΖΑ: Πρωτοχρονιά στα διόδια του Ακτίου


Στα διόδια του Ακτίου, άλλαξαν τον χρόνο οι εργαζόμενοι με τις οικογένειες τους καθώς και εκπρόσωποι φορέων και σωματείων, οι οποίοι συμπαραστέκονται στον αγώνα που δίνουν.


Συγκεκριμένα τις 31/12 στις 12 το βράδυ έληξαν οι συμβάσεις των εργαζομένων, δίχως να ανανεωθούν. Έτσι, στις 11 περίπου το βράδυ, στο χώρο βρέθηκαν οι νέοι εργαζόμενοι των διοδίων, αλλά τελικά δεν κατάφεραν να πιάσουν δουλειά ενώ λίγη ώρα αργότερα αποχώρησαν. 

Οι πρώην πλέον εργαζόμενοι, συνεχίζουν μέχρι και αυτήν την ώρα να βρίσκονται στο χώρο των διοδίων. 


Αξίζει να σημειωθεί πως το παρών μέχρι και αυτή την ώρα δίνει ο Βουλευτής του ΚΚΕ Αιτ/νίας κ.Μωραίτης, ενώ μαζί με τους εργαζόμενους τον χρόνο άλλαξε και ο υποψήφιος Βουλευτής της Ν.Δ. κ.Γιαννάκης.


Μάλιστα οι εργαζόμενοι εξέδωσαν ανακοίνωση η οποία και αναφέρει :

Οι εργαζόμενοι του Σ.Δ. ΑΚΤΙΟΥ γιόρτασαν αγωνιστικά την πρωτοχρονιά στο σταθμό διοδίων. Ο αγώνας μας θα συνεχιστεί με την περιφρούρηση του δικαιώματός μας στην εργασία. Είναι αγώνας ζωής και αξιοπρέπειας κόντρα στις αντεργατικές πολιτικές που οδηγούν όλο και περισσότερους εργαζόμενους στην ανεργία για να μεγιστοποιούν τα κέρδη τους οι εταιρίες εκμετάλλευσης  των εθνικών έργων .Εκφράζουμε τις ευχαριστίες μας σε όλα τα σωματεία και φορείς που συμμετείχαν στο συλλαλητήριο της Τετάρτης 31-12-2014 και καλούμε όλους τους εργαζόμενους να δυναμώσουν την αλληλεγγύη τους στον αγώνα μας.


Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς οι εργαζόμενοι του Σ.Δ. Ακτίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου