Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Δευτέρα, Ιανουαρίου 05, 2015

Ένας θερμόαιμος αστυνομικός, κόντεψε να τα τινάξει όλα στον αέρα….!


Άψογη, υποδειγματική, επαγγελματική αλλά και ανθρώπινη η συμπεριφορά των αστυνομικών και ειδικότερα, του Αστυνομικού Διευθυντή κ.Νάκια, των υπολοίπων ανώτερων αξιωματικών, του επικεφαλής της διμοιρίας των ΜΑΤ, των ατόμων που αποτελούσαν την διμοιρία, όλων των αστυνομικών, πλην ενός, θερμόαιμου αστυνομικού, ο οποίος με υπερβάλλον ζήλο, παραλίγο, να τινάξει στον αέρα, όλα όσα με ώρες υπομονή, συνάδελφοι  αλλά και ανώτεροι του, είχαν καταφέρει.


Επειδή, συνεργάτης μας, από τη πρώτη στιγμή της σημερινής μέρας και όχι μόνο, παρακολουθεί στενά το ζήτημα, σήμερα υπήρχε η πληροφορία ότι θα γίνονταν το ΝΤΟΥ από αστυνομικές δυνάμεις, έπειτα από μήνυση που κατατέθηκε σε βάρος των πρώην εργαζομένων των διοδίων του Ακτίου . 

Έτσι, από τη πρώτη στιγμή, ο Αστυνομικός Διευθυντής Πρέβεζας κ.Νάκιας (για τον οποίον θα αναφερθούμε με αποκαλυπτικά δημοσιεύματα σε δεύτερο χρόνο για την λασπολογία που έχει δεχτεί… οι σχετικοί αντιλαμβάνονται…) ανώτεροι αξιωματικοί, βρέθηκαν στο χώρο των διοδίων του Ακτίου, όπου εξάντλησαν όλα τα περιθώρια, έτσι ώστε αυτή η επιχείρηση να λάβει ένα τέλος, όσο το δυνατόν ανώδυνο. 

Μοναδική παραφωνία, αστυνομικός της διμοιρίας των ΜΑΤ, ο οποίος με έλλειψη επαγγελματισμού και ψυχραιμίας σε αντίθεση με όλους τους άλλους συναδέλφους του, κόντεψε να τα τινάξει όλα στον αέρα, δείχνοντας υπερβάλλον ζήλο… Ευτυχώς,  συνάδελφοι του αλλά και παρευρισκόμενοι τον απομάκρυναν έγκαιρα..πριν ξεφύγει η κατάσταση εκτός ελέγχου…. Και απ’όσο είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε υπάρχει και σχετικό βίντεο…  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου