Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Τετάρτη, Ιανουαρίου 21, 2015

ΠΡΕΒΕΖΑ: Απρόσκλητοι σε πάρτι…δεν πάμε.., Ακούει ο Σύριζα Πρέβεζας ; ; ;


Ηλεκτρονική ειδοποίηση "email" με την αφίσα σχετικά με την Κεντρική προεκλογική εκδήλωση του Σύριζα Πρέβεζας, στάλθηκε  στα μέσα από το γραφείο τύπου του Σύριζα Πρέβεζας .


Το ηλεκτρονικό όμως, αυτό μήνυμα δεν στάλθηκε στο email του PrevezaBest και αλήθεια πώς να σταλεί αφού οι "δημοκράτες" του Σύριζα Πρέβεζας, δεν συμπεριέλαβαν στη λίστα των επαφών τους το email του PrevezaBest, όπως έπρατταν μέχρι χθες….

Ο λόγος που οδηγήθηκαν σε αυτή τους την απόφαση προφανής….απλά δεν θέλουν τη κριτική και ούτε την επιθυμούν….διότι το PrevezaBest, είναι από τα λίγα μέσα που έχει ασκήσει κριτική στον Σύριζα Πρέβεζας….Θα επανέλθουμε και με νεότερες επ΄αυτού αναρτήσεις …

Εν πάση περιπτώσει, ευχόμαστε από την καρδιά μας, ολόψυχα καλή επιτυχία στην σχετική τους εκδήλωση… Κακίες δεν κρατάμε ούτε άλλωστε αρμόζει στον χαρακτήρα μας…. 

Απλά ενημερώνουμε τους αναγνώστες μας, ότι δεν θα καλύψουμε την σχετική εκδήλωση που με μεγάλη μας χαρά μας θα το κάναμε όμως  αφού προηγουμένως δεν μας κάλεσαν… Πως να πας απρόσκλητος σε ένα πάρτι…. ;;; Δεν πας…. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου