Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Τρίτη, Ιανουαρίου 20, 2015

Με τον Δ.Γιολδάση για πρωτιά η Νέα Δημοκρατία στο Νομό Πρέβεζας


Όσο πλησιάζει η Κυριακή των εκλογών αυξάνονται τα θετικά μηνύματα αποδοχής και υποστήριξης στο πρόσωπο του υποψηφίου βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Δημήτρη Γιολδάση.

Ο κ. Γιολδάσης, έχει το θετικό ότι είναι ο μοναδικός υποψήφιος με ενεργή παρουσία στην Τοπική Αυτοδιοίκηση για πολλά χρόνια, ενώ ως Δήμαρχος είχε συνεργαστεί σε όλα τα επίπεδα με τους ανθρώπους της Αυτοδιοίκησης.

Η εμπειρία του αυτή αφενός ωθεί όλο και περισσότερους πολίτες να τον εμπιστευτούν, καθώς ξέρουν ότι η συνέπεια λόγων και έργων τον χαρακτηρίζουν, αφετέρου δίνει στη Νέα Δημοκρατία μεγάλη ώθηση στην περιοχή.

Άλλωστε η επιλογή του κ. Γιολδάση από τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, δεν έγινε απλά για να κλείσει το ψηφοδέλτιο, αλλά για να δώσει δυναμική και ώθηση στο κόμμα της Νέας Δημοκρατίας, ως μια ισχυρή υποψηφιότητα, δοκιμασμένη ήδη στην Αυτοδιοίκηση με στόχο να φέρει την πρωτιά στον Νομό.

Από τις αντιδράσεις του κόσμου φαίνεται έως τώρα το προβάδισμα του κ. Γιολδάση σε όλο τον Νομό, με το πιο δυνατό του χαρτί την ειλικρινή και καθαρή του ως τώρα πορεία στα κοινά του Νομού.

Δελτίο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου