Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Παρασκευή, Ιανουαρίου 23, 2015

Γιώργος Οικονόμου, υποψήφιος με το ΣΥΡΙΖΑ Θεσπρωτίας. Μιά ιδιαίτερη αξιόλογη υποψηφιότητα


Η συμμετοχή ως υποψηφίου Βουλευτή Θεσπρωτίας με τον ΣΥ.ΡΙΖ.Α. του έγκριτου συμπατριώτη της αποδημίας Γιώργου Οικονόμου, διακεκριμένου δικηγόρου των Αθηνών της μάχιμης δικηγορίας για πολλά χρόνια.

ΤΟΥ Σουλιώτη στην καταγωγή, διατηρώντας πάντα ακατάλυτους τους δεσμούς με την ιδιαίτερη πατρίδα του, το Σούλι και τη Θεσπρωτία γενικότερα, κατά γενική εκτίμηση και παραδοχή κοσμεί και ενισχύει το ψηφοδέλτιο του κόμματος στο νομό!

ΤΟ οποίο, στελεχωμένο και με άλλους επίσης ικανούς, άφθαρτους και «ΚΑΘΑΡΟΥΣ» υποψήφιους είναι πράγματι ένα αξιόλογο ψηφοδέλτιο, γεγονός το οποίο αποδέχονται όλοι οι συμπολίτες, ψηφοφόροι ή μη του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΣΤΕ ιδιαίτερα στην υποψηφιότητα του κ. Γιώργου Οικονόμου, ο οποίος αν και τύποις. «σωματικά απών» από τη Θεσπρωτία, την Παραμυθιά, το Σούλι την γενέθλια γη του, ουσιαστικά ήταν παρών όλα  αυτά τα χρόνια , της υποχρεωτικής επαγγελματικής ενασχόλησης του στην Αθήνα.

ΗΤΑΝ παρών και συμμετείχε άμεσα ή έμμεσα στα τοπικά δρώμενα, «τοποθετούμενος» παίρνοντας θέση, καταθέτοντας απόψεις και προτάσεις και αγωνιζόμενος για όλα τα μείζονα προβλήματα που απασχόλησαν την περιοχή στο πρόσφατο και απώτερο παρελθόν.
ΧΩΡΙΣ ποτέ όχι μόνο να διαρρήξει αλλά ούτε καν να. αμβλύνει, να χαλαρώσει τους δεσμούς του με αυτή και τους συμπολίτες.

ΕΝΩ η συμμετοχή του αρχικά ως μέλος του Δ.Σ. και άλλων αξιωμάτων σε αυτό και στη συνέχεια ως προέδρου μέχρι και σήμερα της Π.Σ.Ε. (Πανηπειρωτική Συνομοσπονδία Ελλάδος),  της κορυφαίας οργάνωσης της Ηπειρώτικης αποδημίας, που συσπειρώνει, διατηρεί τη συνοχή των Ηπειρωτών, τους αγκαλιάζει και συνεχίζει την παράδοση τα ήθη και τα έθιμα της Ηπείρου με σειρά εκδηλώσεων και λοιπών πολιτιστικών-πνευματικών και όχι μόνο δραστηριοτήτων θεωρείται κατά γενική παραδοχή ως μία από τις πλέον επιτυχημένες προεδρίες.

ΚΑΤΑ τη διάρκεια της θητείας και προεδρίας του σε αυτή, σφυρηλάτησε ακόμη περισσότερο τους δεσμούς του και με τους απόδημους Ηπειρώτες της Αττικής, με τους Ηπειρώτες του Εξωτερικού, με τους ομογενείς μας στην Αλβανία,  αλλά και με την Ήπειρο στο σύνολο των νομών της. 

ΜΕ τους συμπολίτες Ηπειρώτες και Θεσπρωτούς και τους εκάστοτε αιρετούς άρχοντες της και εκπροσώπους της στη Βουλή, Ηπειρώτες Βουλευτές και Υπουργούς.

ΜΕ τους οποίους ανεξαρτήτως κυβέρνησης συνεργάστηκε αρμονικά και συνέβαλε στην προώθηση και επίλυση προβλημάτων που την αφορούν.

ΝΑ σημειωθεί επίσης πως ο Γιώργος Οικονόμου δεν είναι, ούτε υπήρξε κομματικό στέλεχος του ΣΥ.ΡΙΖ.Α., φορώντας τη. «στενή κομματική γραμμή». 



ΜΕ πολιτικές και κομματικές καταβολές στο χώρο γενικότερα της ευρύτερης Κέντρο-Αριστεράς, στρατεύτηκε ως υποψήφιος με αυτόν, ανταποκρινόμενος στην πρόταση και τις πιέσεις και μάλιστα έντονες όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε που του ασκήθηκαν προκειμένου να αποδεχτεί την πρόταση και να είναι υποψήφιος στο νομό και από τον πρόεδρο του κόμματος επίσης Ηπειρώτη στην καταγωγή από το Αθαμάνιο της Άρτας, Αλέξη Τσίπρα.

Ο οποίος γνωρίζει τις ικανότητες, την εντιμότητα του και τις δυνατότητες προσφοράς του εκτός των άλλων και από τη συμμετοχή του στη διοίκηση και εσχάτως στο αξίωμα του προέδρου της Π.Σ.Ε.

ΕΚΤΙΜΟΥΜΕ πως η υποψηφιότητα του, στοχεύει, απευθύνεται και δικαιολογημένα, στην προσέλκυση ψηφοφόρων του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. στη Θεσπρωτία και από τον ευρύτερο κεντρο-αριστερό χώρο αλλά και εντός αυτού, λειτουργώντας ο ίδιος ως καταλύτης και συμβάλλοντας σε υπέρβαση τυχόν φοβικών συνδρόμων ή διλλημάτων, επιφυλασσόμενων να ψηφίσουν τον ΣΥ.ΡΙΖ.Α. 

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ αγαπητέ πρόεδρε και στο. κόμμα σου πλέον και σε εσένα προσωπικά. 

ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΟΝΤΑΣ πως κατά την άποψη μας την οποία εκτιμούμε υιοθετεί και μεγάλος αριθμός συμπολιτών, πως με τη συμμετοχή στο ψηφοδέλτιο του, διευρύνεις τη. γκάμα των ψηφοφόρων του. 
ΧΩΡΙΣ το διευκρινίζουμε, να υποτιμούμε και τους άλλους αξιόλογους ανθυποψήφιους σου. ΤΟ αντίθετο μάλιστα.

Νίκος Μάστορας, Δημοσιογράφος
Πρώην Δήμαρχος Σαγιάδας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου