Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Πέμπτη, Ιανουαρίου 22, 2015

ΠΡΕΒΕΖΑ: Δρομολογείται η διευθέτηση της ζημιάς στον αγωγό υδρευσης της Λευκάδας



Στην άμεση δρομολόγηση της επίλυσης του  προβλήματος της διαρροής νερού  στον αγωγό ύδρευσης της Λευκάδας  (στο ύψος του κολυμβητηρίου της Πρέβεζας) θα προχωρήσει ο Σύνδεσμος  Υδρευσης  του νησιού.


Αυτό επεσήμανε  ο  Πρόεδρος του Συνδέσμου και αντιδήμαρχος Λευκάδας  Κώστας Σέρβος ο οποίος μαζί με  τεχνικό κλιμάκιο επισκέφθηκε την Πρέβεζα  προκειμένου να συμμετάσχει σε σύσκεψη με την διοίκηση του Συνδέσμου Υδρευσης  Πρέβεζας-Φιλιππιάδας, τον Πρόεδρο Δημήτρη Αυδίκο και τον Αντιπρόεδρο Αχιλλέα Ρίζο.


Οπως τόνισε ο κ.Σέρβος η αποκατάσταση του προβλήματος  το οποίο  προκαλεί επί μήνες μεγάλες απώλειες νερού αποτέλεσε πρώτη προτεραιότητα τόσο για τον Σύνδεσμο όσο και την Δημοτική Αρχή της Λευκάδας και το αμέσως επόμενο διάστημα θα υπογραφεί η σύμβαση για την έναρξη των εργασιών.

Μάλιστα εκτός από το συγκεκριμένο σημείο θα γίνουν  εργασίες και  σε δύο ακόμη σημεία που παρουσιάζουν βλάβες, στο ύψος του Μύτικα και της Νικόπολης  έτσι ώστε να ελαχιστοποιηθούν οι απώλειες νερού.

Την αμέριστη συμπαράσταση του Συνδέσμου Υδρευσης της Πρέβεζας στις εργασίες που θα πραγματοποιηθούν εξέφρασε  ο  κ.ΑΥδίκος επισημαίνοντας ότι  το ενδιαφέρον της νέας Δημοτικής Αρχής της Λευκάδας  για την διευθέτηση του ζητήματος   ήταν μεγάλο.

Τόσο ο κ.Αυδίκος όσο και ο κ.Σέρβος καταλήγοντας  ανέφεραν ότι η συνεργασία μεταξύ των δύο Συνδέσμων θα είναι συνεχής με στόχο την αναβάθμιση του Δικτύου  και την παροχή όσο το δυνατόν καλύτερων υπηρεσιών προς τους Δημότες της Πρέβεζας και της Λευκάδας.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου