Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Πέμπτη, Ιανουαρίου 29, 2015

ΠΡΕΒΕΖΑ: Το έργο θα παιχτεί από την ανάποδη ….


Όλη η κοινωνία του Ν. Πρέβεζας, γνωρίζει τους νέους της ανθρώπους – βουλευτές, τους οποίους έστειλε στο Ελληνικό κοινοβούλιο να εκπροσωπήσουν τον τόπο .


Τόσο ο Βουλευτής του Σύριζα Κώστας Μπάρκας, όσο και ο Βουλευτής Νέας Δημοκρατίας Στέργιος Γιαννάκης, τιμήθηκαν από τους συμπολίτες τους και μάλιστα με τεράστια διαφορά από τους δεύτερους συνυποψήφιους τους στα σχετικά ψηφοδέλτια. 

Ο Βουλευτής Σύριζα Κώστας Μπάρκας κατά την προηγούμενη κοινοβουλευτική του θητεία, έδειξε δείγματα...., με πλήθος ερωτήσεων και δράσεων του. 

Οι αναγνώστες του PrevezaBest, θυμούνται τα σχετικά δελτία τύπου, τώρα όμως, ο Κώστας Μπάρκας, είναι Κυβερνητικός Βουλευτής, οπότε το έργο αλλάζει τελείως….

Ας δώσουμε ένα απλό παράδειγμα για να γίνει κατανοητό σε όλους….Το θέμα του νοσοκομείου με τις γνωστές σε όλους ελλείψεις του, επίσης όλοι θυμόμαστε τις επιτροπές υγείας  για την αναβάθμιση του νοσοκομείου όπου συμμετείχαν κατά κυρίως λόγο μέλη του Σύριζα…

Άρα, μιας και ο Σύριζα είναι στην Κυβέρνηση θα πρέπει τα τοπικά του μέλη, τα οποία συμμετείχαν σε αυτές τις συγκεντρώσεις και γνωρίζουν από πρώτο χέρι τις ελλείψεις με μπροστάρη τον άξιο βουλευτή Κώστα Μπάρκα να πιέσουν τα μέγιστα για να κρατηθεί τουλάχιστον σε ένα επίπεδο και αν είναι δυνατόν αυτό να αναβαθμιστεί, σε συνεργασία βέβαια με τον Διοικητή του νοσοκομείου κ.Γεωργάκο, οι προσπάθειες του οποίου είναι τιτάνιες. 

Από την άλλη, ο Βουλευτής της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης θα πρέπει και αυτός να πιέσει για ζητήματα του Νομού, όμως επιτρέψτε μας να πούμε, ότι ο Στέργιος Γιαννάκης, δεν χρειάζεται ενημέρωση για την κατάσταση του Νομού, γνωρίζει ο ίδιος από πρώτο χέρι τι επικρατεί, καθότι άνθρωπος της πιάτσας ….

Και στους δύο ευχόμαστε να πετύχουν στο έργο τους και εδώ θα είμαστε θα τους παρακολουθούμε  και θα σας ενημερώνουμε για τις δράσεις τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου