Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Τετάρτη, Ιανουαρίου 07, 2015

ΠΡΕΒΕΖΑ: Πολύκαρπος Χαλκίδης "Πολιτικά και επαγγελματικά συμφέροντα πίσω από τη σφραγίδα της Ένωσης Ξενοδόχων του Ν. Πρέβεζας"


Βρήκαν μια «Ένωση» έτοιμη…


Οφείλω να ενημερώσω τους πολίτες του νομού Πρέβεζας  αλλά και της ευρύτερης περιοχής ως προς την εκλογική διαδικασία που διεξήχθη.

1ον Για να ηγηθούν μιας Ένωσης θα πρέπει πρώτα να ιδρώσουν για την ίδρυσή της, τη θεμελίωσή της αλλά και τη στήριξή της, για όλα αυτά τα χρόνια της πορείας της.

2ον Δεν στάλθηκαν προσκλήσεις για την ημερομηνία των εκλογών σε όλα τα μέλη της Ένωσης, είτε για να δηλώσουν υποψηφιότητα, είτε για να παρευρεθούν ως ψηφοφόροι στην εκλογική διαδικασία, παρά μόνο είχαν τηλεφωνική επικοινωνία με μερικούς «δικούς τους». Γιατί προφανώς ήταν «εντάξει» η ομάδα του ΔΣ…

3ον Δεν υπάρχει εκπροσώπηση από τα εκλεγμένα μέλη του Δ. Σ. για όλες τις περιοχές του νομού. (Περιοχές εκτός ψηφοδελτίου είναι οι εξής: Αμμουδιά, Λούτσα-Βράχος, Καναλάκι, Μύτικας, Πάργα, κ.α.).

4ον Δεν υπάρχει εκπροσώπηση των μικρών ξενοδοχειακών επιχειρήσεων από το ψηφοδέλτιο. Οι μικρές επιχειρήσεις αποτελούν τη μεγάλη πλειονότητα των ξενοδοχειακών επιχειρήσεων του νομού.

5ον Πιστεύω ότι είναι άδικο μέσα από ένα ψηφοδέλτιο, -«με το ζόρι 15 μελών» να εκπροσωπείται ο ξενοδοχειακός κλάδος του νομού, που αποτελείται από 110 ως 120 ξενοδοχειακές μονάδες.
Αυτό είναι ένα ψηφοδέλτιο στα μέτρα τους…

6ον Ευτυχώς που η κοινωνία ξέρει να κρίνει για το ποιόν του καθενός μας.

7ον Δεν θα μπορούσα να είμαι παρών σε μια τέτοιου είδους εκλογική διαδικασία, γι’ αυτό και δήλωσα την παραίτησή μου.

8ον Πιστεύω ότι ήρθε η ώρα για κάτι καινούργιο να ανατείλει για τη συσπείρωση όλου του ξενοδοχειακού κλάδου του νομού μας.

Τέλος, κάθισα και έγραψα όλα αυτά γιατί θέλω πάντα να πηγαίνω κόντρα στο κακό κατεστημένο, και στο άδικο, όπως επίσης κόντρα στον συντηρητισμό αλλά και στα συμφέροντα λίγων, με όποιο κόστος εις βάρος μου.
 Επισημαίνω, επίσης, ότι θα ελεγχθούν όλα τα υποψήφια μέλη του ψηφοδελτίου, αν είχαν δικαίωμα εκλογής, όπως, επίσης, αν έχουν βγει από τον ΕΟΤ τα ειδικά σήματα λειτουργίας στο όνομά τους, ή αν είναι νόμιμοι εκπρόσωποι των επιχειρήσεων.
Η υπόθεση έχει πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης κατά της εκλογικής διαδικασίας της Ένωσης Ξενοδόχων του Νομού Πρέβεζας.
           
                                                            Με τιμή
                                                            Πάντα προς τους πολίτες του νομού
                                                            αλλά και στους πολίτες της ευρύτερης περιοχής
                       

                                                Χαλκίδης Πολύκαρπος 
 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΤΟΥ ΠΟΛΥΚΑΡΠΟΥ ΧΑΛΚΙΔΗ
Ιδρυτή της Ένωσης Ξενοδόχων Ν. Πρέβεζας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου