Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Τετάρτη, Ιανουαρίου 07, 2015

ΠΡΕΒΕΖΑ: Κουμουνδούρου προς Ν.Ε. Σύριζα Πρέβεζας, Θέλετε αντικατάσταση ; ; ;


Επικοινωνία υπήρξε σύμφωνα με πληροφορίες του PrevezaBest, της Κουμουνδούρου με την Ν.Ε. Σύριζα Πρέβεζας, σχετικά με τα ονόματα που είχαν σταλεί για να στελεχώσουν το ψηφοδέλτιο του κόμματος για τις εκλογές στις 25/1 στον Ν. Πρέβεζας.


Να θυμίσουμε πως προτάσεις της Ν.Ε. Σύριζα Πρέβεζας, προς τα κεντρικά του Σύριζα, ήταν οι Μπάρκας, Ράπτης, Τζαμποδήμου και Πάνης.

Όμως,  από την Κουμουνδούρου, υπήρξε επικοινωνία με την Ν.Ε. Σύριζα Πρέβεζας και ερωτήθηκαν αν θέλουν να υπάρξει κάποια αντικατάσταση σχετικά με τις τέσσερις παραπάνω προτάσεις έτσι ώστε να συμπεριληφθεί η κ.Κριτσιμά. 

Η πρόταση της Κουμουνδούρου για αντικατάσταση δεν αφορά απαραίτητα την γυναικεία υποψηφιότητα. 

Έτσι, για να συμβεί κάτι τέτοιο θα πρέπει να υπάρξει θετική ψήφος του 70% των μελών της Ν.Ε. Πρέβεζας. 

Αρνητική όμως ήταν η απάντηση από την Ν.Ε. Σύριζα Πρέβεζας, η οποία παραμένει στις τέσσερις αρχικές προτάσεις της.

Μάλιστα, όπως μας πληροφόρησαν μέσω δελτίου τύπου, η Ν.Ε. Σύριζα Πρέβεζας, την Παρασκευή θα παρουσιάζει το ψηφοδέλτιο εν όψει των επικείμενων βουλευτικών εκλογών .

Το σχετικό δελτίο τύπου  Στη τελική ευθεία για τις κρίσιμες εκλογές της 25ης Γενάρη, εκλογές που θα κρίνουν πολλά για το μέλλον της χώρας και του λαού μας, ο ΣΥΡΙΖΑ ολοκλήρωσε τις διαδικασίες για την ανάδειξη των υποψήφιων βουλευτών, οι οποίοι θα τεθούν στη  κρίση του λαού στις εκλογικές περιφέρειες της χώρας.
Την Παρασκευή 9/1/2015 στις 7: 30 μ.μ. στη Θεοφάνειο αίθουσα στην Πρέβεζα, θα παρουσιαστεί το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ για το Νομό Πρέβεζας.






Πρέβεζα 7/1/2015



Γραφείο Τύπου ΣΥΡΙΖΑ Πρέβεζας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου