Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Τετάρτη, Φεβρουαρίου 18, 2015

Καναλάκι Πρέβεζας: Απορριμματοφόρο παρέσυρε 47χρονη, άφησε την τελευταία της πνοή


Ένα τραγικό γεγονός συνέβη σήμερα τις πρωινές ώρες, καθώς απορριμματοφόρο του δήμου Πάργας, στην περιοχή του Καναλακίου, παρέσυρε και τραυμάτισε θανάσιμα μια 47χρονη γυναίκα.


Συγκεκριμένα και σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, το τραγικό συμβάν συνέβη γύρω στις 7:30 το πρωί, έξω από το γυμνάσιο Καναλακίου. Έτσι, όταν ξεκίνησε ο οδηγός του οχήματος, έπειτα από στάση σε κάδους απορριμάτων, δεν αντιλήφθηκε την άτυχη 47χρονη που εκείνη τι στιγμή διέσχιζε το δρόμο, με αποτέλεσμα να την παρασύρει με το μπροστινό δεξιό φτερό του οχήματος και να πέσει στο οδόστρωμα, αφήνοντας την τελευταία της πνοή.

Άμεσα η 47χρονη μεταφέρθηκε στο κέντρο υγείας Καναλακίου, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατος της. Συγκλονισμένη η κοινωνία του Καναλακίου που ακόμα δεν μπορεί να πιστέψει το τραγικό αυτό γεγονός. 

Ο Δήμαρχος Πάργας Αντώνης Νάστας που βρέθηκε από την πρώτη στιγμή κοντά στο συμβάν, εξέφρασε τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια της άτυχης 47χρονης γυναίκας.Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Καναλακίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου