Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Κυριακή, Μαρτίου 29, 2015

ΠΡΕΒΕΖΑ: Συνελήφθη 40χρονη για κατοχή κροτίδων ενώ εξιχνιάστηκαν και δύο υποθέσεις κλοπών


Συνελήφθη χθες (28-03-2015) το απόγευμα στον Ωρωπό Πρέβεζας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πρέβεζας, 40χρονη ιδιοκτήτρια περιπτέρου, σε βάρος της οποίας σχηματίστηκε δικογραφία για παραβίαση της νομοθεσίας περί βεγγαλικών και φωτοβολίδων.


Ειδικότερα, σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο περίπτερο της 40χρονης, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά  (41) κροτίδες και (2.157) παιδικά αθύρματα, τα οποία η 40χρονη ιδιοκτήτρια, διέθετε παράνομα προς πώληση.

Η συλληφθείσα θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πρέβεζας.


Εξιχνιάστηκε από το Τμήμα Ασφάλειας Πρέβεζας  υπόθεση κλοπής από ωδείο στην πόλη της Πρέβεζας και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός 25χρονου ημεδαπού, για κλοπή.

Αναλυτικότερα, από την αξιοποίηση των στοιχείων που συγκεντρώθηκαν σε συνδυασμό με τη αστυνομική έρευνα που πραγματοποίησε το Τμήμα Ασφάλειας Πρέβεζας, ταυτοποιήθηκε ο 25χρονος ως ο δράστης της κλοπής σε ωδείο στην Πρέβεζα, την Παρασκευή 27.03.2015, κατά την οποία αφαιρέθηκε από γραφείο του ωδείου το χρηματικό ποσό των (100) ευρώ.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του 25χρονου θα διαβιβαστεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πρέβεζας.

Συνελήφθη χθες (28.03.2015) το μεσημέρι στην Πρέβεζα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πρέβεζας με τη συνδρομή αστυνομικών της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., ένας 33χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για κλοπή.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο 33χρονος ημεδαπός, το πρωί της 27-03-2015 εισήλθε σε οδοντιατρείο στην πόλη της Πρέβεζας και αφαίρεσε ένα πορτοφόλι που περιείχε το χρηματικό ποσό των (100) ευρώ.

Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Ασφάλειας Πρέβεζας ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών  Πρέβεζας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου