Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Σάββατο, Μαρτίου 28, 2015

ΠΡΕΒΕΖΑ: Δήμος και πολίτες δεν τίμησαν την "Ωρα της γης"


Κάλεσμα υπήρξε από τον δήμο της Πρέβεζας προς τους πολίτες τους οποίους καλούσε να συμμετάσχουν σήμερα Σάββατο από τις 20:30- 21:30 στην ώρα της γης έχοντας σβηστά τα φώτα των σπιτιών τους, όπως σας είχαμε ενημερώσει με το σχετικό δελτίο τύπου και μπορείτε να δείτε {εδώ}.


Μάλιστα το σχετικό δελτίο τύπου μεταξύ άλλων έκανε λόγο για "προτροπή της WWF να σβήσουν τα φώτα σε σημεία που χαρακτηρίζουν την κάθε πόλη στον Δήμο της Πρέβεζας δεν θα έχει για  μία ώρα φωτισμό η Πλατεία Ανδρούτσου ,  ευελπιστώντας ότι  μέσα από  το σκοτάδι της μιας ώρας θα  ξαναγεννηθεί η ελπίδα  για την Γη μας..."


Μόνο που και η πλατεία Ανδρούτσου ήταν φωταγωγημένη αλλά και το δημαρχείο....επίσης και πολίτες δεν τίμησαν το κάλεσμα αυτό...



 Φέτος η εκστρατεία συνδέεται με την πρωτοβουλία  «WWF – Καλύτερη Ζωή», έναν κόμβο ενημέρωσης και δικτύωσης πολιτών για τη βελτίωση της καθημερινότητας μέσα από την προστασία του περιβάλλοντος, την εξοικονόμηση χρημάτων και τις συμμετοχικές δράσεις. 

Ενώ αντί για κερί που καλούσε ο δήμος τους πολίτες να βάλουν στα μπαλκόνια τους, αυτοί είχαν αναμμένα και τα φώτα των μπαλκονιών τους ...!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου