Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Τρίτη, Μαρτίου 24, 2015

ΠΡΕΒΕΖΑ: Ενημέρωση για επιδοτούμενο πρόγραμμα κατάρτισης για εργαζόμενους, εποχιακά εργαζόμενους, αυτοαπασχολούμενους και επιχειρηματίες στον τομέα του Τουρισμού


θέματα τουρισμού στις 8 περιφέρειες σύγκλισης» θα πραγματοποιηθούν από ΚΕΚ ΙΝΕ ΓΣΕΕ Ηπείρου δύο προγράμματα στην Πρέβεζα, με τίτλο «ΜΠΟΥΦΕΤΖΗΣ» και «Υπεύθυνος εστιατορικών και συναφών μονάδων» .


Πληροφορίες του προγράμματος

Τα προγράμματα απευθύνονται σε 40 απόφοιτους Λυκείου, οι οποίοι είναι εργαζόμενοι, εποχιακά εργαζόμενοι, αυτοαπασχολούμενοι και επιχειρηματίες στον τομέα του Τουρισμού, για τους οποίους υπάρχει συνάφεια της λαμβανόμενης κατάρτισης με το αντικείμενο εργασίας τους ή με ενδεχόμενα νέα καθήκοντά τους στο πλαίσιο αναδιάρθρωσης της επιχείρησης ή στο πλαίσιο αλλαγής – εξέλιξης επαγγελματικής δραστηριότητας. 

Η διάρκεια του κάθε προγράμματος είναι συνολικά 120 ώρες από τις οποίες οι 84 ώρες αφορούν τη θεωρητική κατάρτιση και οι 36 ώρες την πρακτική άσκηση σε συνεργαζόμενες επιχειρήσεις.

Οι ωφελούμενοι δικαιούνται εκπαιδευτικού επιδόµατος 6,00 ευρώ µικτό για κάθε εκτός ωραρίου ώρα κατάρτισης, το οποίο, εφόσον αποτελεί εισόδημα σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία, υπόκειται σε φόρο εισοδήματος.

Μετά την επιτυχή ολοκλήρωση του προγράμματος, οι συμμετέχοντες θα λαμβάνουν σχετική Βεβαίωση Παρακολούθησης του Προγράμματος και Συστατική επιστολή από την επιχείρηση που θα γίνει η πρακτική άσκηση.
Ημερομηνίες:

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι από  26 Μαρτίου έως 3 Απριλίου .

Πληροφορίες για το πρόγραμμα και οδηγίες για συμμετοχή στη σελίδα του ΙΝΕ ΓΣΕΕ Ηπείρου:


http://epir.inegsee.gr/prosklisi/enimerosi-gia-epidotoumeno-programma-katartisis-gia-ergazomenous-epochiaka-ergazomenous-aftoapascholoumeni-ke-epichirimaties-ston-tomea-tou-tourismou/ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου