Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Κυριακή, Μαρτίου 29, 2015

ΠΡΕΒΕΖΑ: Εκπρόθεσμη η έκθεση του παρατηρητή του αγώνα Πανλευκάδιος – Πας Αχέρων Καναλακίου ; ; ;


Σε συνέχεια των δημοσιευμάτων του PrevezaBest, σήμερα αποκαλύπτουμε την έκθεση του παρατηρητή του αγώνα Πανλευκάδιος – Πας Αχέρων Καναλακίου ο οποίος και έγινε τις 21/2/15.


Το ενδιαφέρον του δημοσιεύματος μας δεν έχει να κάνει τόσο στο τι αναφέρει η έκθεση του παρατηρητή όσο με την ημερομηνία, αφού όπως αναφέρεται κατατέθηκε πέντε μέρες έπειτα την διεξαγωγή του αγώνα. 


Επειδή, υπάρχει έντονη η φημολογία αν η έκθεση είναι εκπρόθεσμη η όχι, καλό θα ήταν η ΕΠΣ Πρέβεζας – Λευκάδας, να μας στείλει σχετική απάντηση προκειμένου να λάβουν τέλος τα όποια σχόλια και να αποκατασταθεί η τάξη των πραγμάτων. 

Το PrevezaBest ενημερώθηκε από κορυφαίο του είδους προκειμένου να μας ενημερώσει πότε ένας παρατηρητής οφείλει να καταθέσει την έκθεση του. 

Έτσι, η απάντηση που λάβαμε ήταν "αμέσως μετά τον αγώνα ο παρατηρητής οφείλει να καταθέσει την έκθεση του, σε περίπτωση που υπάρχει συμπληρωματική έκθεση, η οποία οφείλει να είναι εντελώς διαφορετική από την αρχική και αυτό διότι εξ ορισμού είναι συμπληρωματική, σύμφωνα με τους νόμους, ο παρατηρητής οφείλει να την καταθέσει εντός 24 ωρών".

Το PrevezaBest δεν έχει καμία αμφιβολία περί αν η έκθεση που δημοσιεύουμε είναι εκπρόθεσμη, την θεωρούμε εντός του χρονικού διαστήματος απλά καλό θα ήταν να μας απαντήσει το αρμόδιο όργανο προκειμένου να βάλει τα πράγματα στη θέση του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου