Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Τετάρτη, Απριλίου 15, 2015

ΠΡΕΒΕΖΑ: Παράσταση διαμαρτυρίας στα γραφεία του ΟΠΕΚΕΠΕ


Παράσταση διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν το πρωινό της Τετάρτης στα γραφεία του ΟΠΕΚΕΠΕ στην Πρέβεζα κτηνοτρόφοι της περιοχής.

Η διαμαρτυρία διοργανώθηκε από αγρότες που πρόσκεινται στις δυνάμεις του ΠΑΜΕ με αφορμή την εγκύκλιο της σχετικής υπηρεσίας η οποία και μεταξύ άλλων καλούνται οι κτηνοτρόφοι να καταθέσουν "Δήλωση ζωικού κεφαλαίου υποδεικνύοντας και την ακριβή θέση της μόνιμης σταβλικής εγκατάστασης
Δήλωση σταβλικής εγκατάστασης μετακίνησης στον τόπο όπου πρόκειται να μετακινηθεί καθώς και του ζωικού κεφαλαίου που θα μετακινήσει.
Κατάθεση και σκανάρισμα των παρακάτω δικαιολογητικών για βοσκότοπους που νέμεται την χρήση «ιδιωτικούς», συμπεριλαμβανομένων και των ενοικιαζόμενων από ιδιώτες ή ΝΠΙΔ, και ψηφιοποίηση τους στην ΕΑΕ 2015:
Βεβαίωση από τις Αρμόδιες Δημόσιες Υπηρεσίες (Δασικές Υπηρεσίες, Περιφέρειες/Υ.Π.Α.Π.ΕΝ.) για την χρήση της έκτασης

Τοπογραφικό Διάγραμμα στο ΕΓΣΑ 87, θεωρημένο από την Δημόσια Υπηρεσία διαχείρισης της έκτασης κατόπιν χαρακτηρισμού της χρήσης αυτής.

Στα γραφεία του ΟΠΕΚΕΠΕ συνομίλησαν με τον προιστάμενο της υπηρεσίας κ.Μπάμπη Πάνη, όπου τους ενημέρωσε για τα σχετικά ζητήματα που τους απασχολούν ενώ έκανε και μια σημαντική παρατήρηση, καθώς όπως δήλωσε η υπηρεσία στερείται ανθρώπινου δυναμικού καθώς υπάρχουν μονάχα πέντε υπάλληλοι, έτσι όπως ο ίδιος ανέφερε, καλό θα ήταν να γίνουν κάποιες αποσπάσεις από την Αγροτική διεύθυνση ανάπτυξης όπου υπάρχουν 37 υπάλληλοι και να μετακινηθούν στον ΟΠΕΚΕΠΕ για την καλύτερη αντιμετώπιση των κτηνοτρόφων. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου