Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Κυριακή, Μαΐου 31, 2015

ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου - Αυτοί είναι οι πρωταθλητές !!! Συγχαρητήρια σε παίχτες, προπονητές και Διοίκηση !!!


Σήμερα Κυριακή 31/5 ο ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου αγωνίστηκε για τυπικούς κυρίως λόγους για την 6η αγωνιστική του 8ου Ομίλου μπαράζ με την ΑΕ Μεσολογγίου.


Βέβαια, ο ΠΑΣ από την προηγούμενη κιόλας αγωνιστική είχε εξασφαλίσει την άνοδο του στην Γ Εθνική κατηγορία. Έτσι, το σημερινό ματς που είχε τον χαρακτήρα της φιέστας, έληξε ισόπαλο 0-0 το οποίο έχει λίγη σημασία, αφού όλοι βρέθηκαν στο γήπεδο για την απονομή του κυπέλλου την οποία και έκανε ο πρόεδρος της ΕΠΣ Πρέβεζας – Λευκάδας κ.Κάρτσακλας.


Αξίζει να αναφέρουμε την υπερπροσπάθεια των παιχτών του ΠΑΣ Αχέρων αλλά του προπονητή κ.Βέκιου και του βοηθού του κ.Ντούρου, αφού στην 6η αγωνιστική της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, η ομάδα βρίσκονταν με 10 βαθμούς από τον πρωτοπόρο. 

Επίσης, ιδιαίτερη αναφορά πρέπει να γίνει στην διοίκηση αυτής της ομάδας, η οποία με πολύ ζήλο και μεράκι για τον τόπο τους έβαλαν πέρα από χρήματα, την αγάπη τους για να φτάσουμε στην σημερινή απονομή και την άνοδο της ομάδας στην Γ’ Εθνική κατηγορία. Επίσης, όπως πληροφορούμαστε η διοίκηση ήδη έχει ξεκινήσει τον προγραμματισμό για την νέα αγωνιστική σεζόν…



Ευχαριστούμε το sportsnow.gr  για την παραχώρηση των φωτογραφιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου