Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Πέμπτη, Ιουνίου 04, 2015

ΠΡΕΒΕΖΑ: Έναρξη καλοκαιριού με το 13ο Preveza Jazz Festival !!!


Πραγματοποιήθηκε σήμερα Πέμπτη στις 12 το μεσημέρι στην αίθουσα συνεδριάσεων της Π.Ε. Πρέβεζας, η συνέντευξη τύπου εν όψει του 13ου Preveza Jazz Festival (5,6 και 7 Ιουνίου) .


Σ΄αυτήν συμμετείχαν ο Αντιπεριφερειάρχης Στράτος Ιωάνννου από πλευράς δήμου Πρέβεζας Κοσμάς Κορωναίος, ο πρόεδρος της επιτροπής για το Preveza Jazz Festival Γιώργος Μήτσιος καθώς και εκπρόσωπος του Μουσικού σχολείου Πρέβεζας κ.Τσούκης. 

Τον κύκλο τον ομιλιών άνοιξε ο Αντιπεριφερειάρχης κ.Ιώαννου  με μια σύντομη αναφορά όπου ανέφερε ότι το Preveza Jazz Festival, ξεκίνησε από μια παρέα ρομαντικών και σιγά  - σιγά εξαπλώθηκε για να  φτάσουμε στο  13ο Preveza Jazz Festival

Αμέσως μετά τον λόγο πήρε ο κ.Μήτσιος από τους πρωτεργάτες του Preveza Jazz Festival, ο οποίος έκανε λόγο για μια συλλογική προσπάθεια ενώ έκανε και αναφορά στα γκρουπ όπου θα λάβουν μέρος στο τριήμερο μουσικό γεγονός. 

Στην συνέχεια ο κ.Μήτσιος τόνισε την προσφορά αλλά και την συμβολή για την πραγματοποίηση του καλλιτεχνικού αυτού γεγονότος τόσο της Περιφερειακής Ενότητας Πρέβεζας όσο και του Δήμου Πρέβεζας αλλά και του Βουλευτή κ.Μπάρκα. Συνεχίζοντας κ.Μήτσιος, ανέφερε πως στο φεστιβάλ θα παρευρεθεί και ο αναπληρωτής Πρέσβης της Ιρλανδίας αφού γκρουπ από την Ιρλανδία συμμετέχει στο 13ο Preveza Jazz Festival

Ο εντεταλμένος σύμβουλος του δήμου κ.Κορωναίος, έκανε λόγο για ένα μεγάλο πολιτιστικό – πανελλήνιο καλλιτεχνικό γεγονός ενώ προσκάλεσε όλους τους πολίτες να βρεθούν και να παρακολουθήσουν το τριήμερο των μουσικών εκδηλώσεων. 

Ενώ  ο καθηγητής του Μουσικού σχολείου Πρέβεζας κ.Τσούκης έκανε αναφορά στην συμμετοχή του μουσικού σχολείου Πρέβεζας στο 13ο Preveza Jazz Festival.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου