Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Σάββατο, Ιουνίου 06, 2015

ΠΡΕΒΕΖΑ: "Βεβαίως και δεν θέλετε να μάθει η κοινωνία, ότι ο ΣΥΡΙΖΑ κάνει ΔΙΑΓΡΑΦΕΣ"


ΠΡΟΣ
Μέλη πολιτικής γραμματείας ΣΥΡΙΖΑ Αθήνας
Βουλευτή Κ. Μπάρκα, Μέλος Κ.Ε
( Παράκληση να δοθεί σε όλα τα μέλη Κ.Ε )


ΘΕΜΑ: Έχετε υποχρέωση να ενεργήσετε και να με ενημερώσετε. Γνωρίζω, ότι η κοινωνία είναι στα κάγκελα, γιατί κι εγώ μέλος της κοινωνίας είμαι πρώτα και μετά του ΣΥΡΙΖΑ. Ότι ΑΛΛΑ προέχουν αυτή τη στιγμή για τη κοινωνία, όπως και για μένα. ΟΜΩΣ, υπάρχει και το ΗΘΙΚΟ ΣΚΕΛΟΣ, που ΚΑΝΕΝΑΣ, δεν έχει το ΔΙΚΑΙΩΜΑ να το ΠΑΡΑΒΛΕΨΕΙ και είναι θέμα του ΚΟΜΜΑΤΟΣ και όχι της κυβέρνησης!!!!!!!!
Θέτω την άποψή μου δημόσια ( άρθρο 2 πάρ. 1 ). Δεν είναι η επίσημη θέση του κόμματος.

Κατ’ αρχάς να τονίσω, ότι ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ στη πλάτη μου δεν έχει δικαίωμα ΚΑΝΕΝΑΣ μα ΚΑΝΕΝΑΣ να ΠΑΙΖΕΙ!!!!!!! ΟΥΤΕ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΩ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ!!!!!!!
ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ, ότι η απόφαση Ο.Μ. Πρέβεζας  4 /05 / 2015 και ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ (!!!) και ΔΕΝ ΕΞΕΤΑΖΕΙ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ, που είναι Η ΑΣΚΗΣΗ ΣΩΜΑΤΙΚΗΣ – ΛΕΚΤΙΚΗΣ ΒΙΑΣ ΑΝΑΙΤΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΑΣΚΗΣΗΣ ΣΩΜΑΤΙΚΗΣ ΒΙΑΣ ΑΝΑΙΤΙΑ από τους ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΣ Ν.Ε. – Σ.Ε.
Ο σ. Γ.Κορωναίος, μέλος Ν.Ε., μάρτυρας του επεισοδίου με τον συντονιστή Ν.Ε. ΜΙΛΗΣΕ ΣΤΗΝ Ο.Μ. και ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ. ΑΓΝΟΗΘΗΚΕ!!!!!!!!!!!!
ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΔΕΝ ΚΛΗΘΗΚΑΝ!!!!!! ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ 3 (ΤΡΕΙΣ) ΜΑΡΤΥΡΕΣ για την άσκηση σωματικής – λεκτικής βίας από τον συντονιστή Ν.Ε. όπως και μάρτυρες για την απόπειρα άσκησης σωματικής βίας από τον συντονιστή της Σ.Ε.!!!!!!!
Στο συνέδριο του 2013 για ενιαίο, πολυταξικό, πλουραλιστικό ΣΥΡΙΖΑ κάτι λέγαμε για υπεράσπιση των αξιών κοινωνικής δικαιοσύνης, αλληλεγγύης, ελευθερίας ενάντια στην ΠΑΤΡΙΑΡΧΙΑ και τον ΦΑΣΙΣΜΟ!!!!!!!
ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΠΟΥ ΒΓΗΚΕ κάτι λέει για σεβασμό και κατοχύρωση διαφορετικής άποψης, άσκηση των δικαιωμάτων, μόνιμα ανοιχτός ΣΥΡΙΖΑ στην κριτική της κοινωνίας απέναντί του και στην δική του αυτοκριτική. Επιδιώκει ν’ αντανακλά τις αρχές – αξίες της κοινωνίας για την οποία αγωνίζεται. Προβάλλει και επεξεργάζεται τις προτάσεις του διαρκώς, χωρίς να προσπαθεί να τις επιβάλλει εκ των άνω. Είναι φορέας με σταθερό γνώμονα τις αξίες και τις ιδέες της Αριστεράς,  των κοινωνικών κινημάτων κλπ.!!!!!!!!!!! ΚΑΝΕΝΑΣ δεν μου είπε ότι το ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ , ότι ενεργούμε με ΑΚΡΑΤΟ ΠΑΡΑΓΟΝΤΙΣΜΟ, ΙΔΙΟΤΕΛΕΙΑ των συντονιστών Ν.Ε.- Σ.Ε. και όχι μόνο. Ότι οι απόψεις των δύο συντονιστών, είναι ΝΟΜΟΣ, ΚΑΘΙΕΡΩΝΟΝΤΑΙ – ΨΗΦΙΖΟΝΤΑΙ και ότι εκ των ΑΝΩ, εκτός καταστατικού, καθιερώνονται ενέργειες για τις Ο.Μ., του Νομού, της Ν.Ε., πως θα λειτουργούν!!!!!!!!! ΚΑΝΕΝΑΣ δεν μου είπε ότι πρέπει να κάνω τη ΓΛΑΣΤΡΑ, ΤΟ ΦΥΤΟ και ότι αν πω την άποψή μου ή πριν προλάβω να μιλήσω θα δεχτώ ΒΙΑ ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΛΕΚΤΙΚΗ, “ ρε μάγκες κάτι πρέπει να κάνουμε μ’ αυτήν εδώ” σαν ξεκαθαρίσματα ΤΥΠΟΥ ΜΑΦΙΑΣ από τον συντονιστή Ν.Ε.(!!!) που ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΑ όταν τον άκουσα να το λέει και θα δεχτώ απόπειρα άσκησης βίας από τον συντονιστή Σ.Ε.!!!!!!!!!
Ο υπεύθυνος τότε Δ. Ελλάδας είχε στα χέρια του τις καταγγελίες μου για τα γεγονότα αυτά από το ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑΣ !!!!!
ΤΙ   ΕΚΑΝΕ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Παρέστη στις 28 /03/ 2014 στην Ο.Μ. Πρέβεζας και ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΕΠΙΤΥΧΕΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΕΚΔΟΘΕΙ μια ΑΠΟΦΑΣΗ Ο.Μ. Πρέβεζας ( 15 -20 μελών παρευρισκομένων )ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΤΑΙ ΤΟΥΣ ΔΡΑΣΤΕΣ και να καταδικάζει εμένα, ότι ΣΥΚΟΦΑΝΤΩ ΚΑΙ ΧΥΔΑΙΟΛΟΓΩ!!!!!!!!! ΜΕΙΟΨΗΦΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ!!!!!
Παρέστη στις 29 /03 /2014 στη συνέλευση Ν.Ε., που σκοπό είχε ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΗ και ΠΑΡΑΜΟΝΕΣ 3πλών ΕΚΛΟΓΩΝ να ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ ΤΟΝ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗ Ο.Μ. ΠΑΡΓΑΣ, Σ. ΤΣΑΤΣΗ (αριστερή πλατφόρμα) με αποτέλεσμα την ίδια μέρα της ΔΙΑΓΡΑΦΗΣ ΤΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ!!!!!!!!! Ο συντονιστής Ο.Μ. ΠΑΡΓΑΣ Σ. ΤΣΑΤΣΗΣ, ο οποίος είχε ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΤΗΝ Ο.Μ. ΠΑΡΓΑΣ, ΟΤΑΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΤΥΡΒΑΖΑΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ που είναι ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΗ ΓΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΙΔΕΕΣ!!! Αποτέλεσμα ήταν ΝΑ ΔΙΑΛΥΘΕΙ Η ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΑΡΑΜΟΝΕΣ 3ΠΛΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ, ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΕΓΙΝΑΝ ΠΛΗΝ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΙΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ!!!!!!!! ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ ΓΕΓΟΝΟΣ ΓΙΑ ΚΟΜΜΑ , ΑΝΤΙ ΝΑ ΣΥΣΠΕΙΡΩΝΕΙ ΝΑ ΔΙΑΛΥΕΙ και μάλιστα ΠΑΡΑΜΟΝΕΣ 3πλων εκλογών!!!!!!!!!!
ΝΑ ΠΑΡΙΣΤΑΤΑΙ ΣΤΑ ΑΝΕΒΟΚΑΤΕΒΑΣΜΑΤΑ συντονιστών ΟΜ ΠΑΡΓΑΣ και να ισχυροποιεί με την παρουσία του τις αντικαταστατικές -  αντιδημοκρατικές ενέργειες του συντονιστή Ν.Ε. και μελών της Γραμματείας Ν.Ε.!!!!!!!!!
ΟΛΑ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ!!!!!!!!! Αν δεν σας ενδιαφέρει η Ο.Μ. Πάργας, που η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ καταπατήθηκε με τον πιο βάναυσο τρόπο ( με διαγραφές, μη εγγραφή μελών, απομόνωση μελών κλπ), όπως και το καταστατικό. ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗ ΟΜ 31-12-14 ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΑΥΤΟΜΑΤΑ.
Η Ο.Μ. Πρέβεζας ( η Ο.Μ. ΖΗΡΟΥ ευτυχώς ακόμα ΑΝΤΙΣΤΕΚΕΤΑΙ), αν ΧΑΣΑΜΕ τον ΔΗΜΟ ΠΡΕΒΕΖΑΣ ( πώς και γιατί ), ΑΝ ΤΟ ΚΟΜΜΑ στο Ν. ΠΡΕΒΕΖΑΣ ΜΕ ΟΣΑ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΕΧΕΙ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΤΟΥ, βεβαίως και είναι ΘΕΜΑ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΝΑ ΤΑ ΑΝΕΧΕΣΤΕ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΑΣ να έχετε έναν συντονιστή Ν.Ε., που ασκεί ΣΩΜΑΤΙΚΗ – ΛΕΚΤΙΚΗ ΒΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ.
ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΜΟΥ ΟΜΩΣ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ!!!!!!!!!!!!!
ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΜΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΩΝ 4 -5 ΜΕΛΩΝ Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ ΠΡΕΒΕΖΑΣ όχι γιατί αντί να είναι 126 ( ¾)  ήταν 45!!!!!ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ δεν μπορεί να ΥΦΙΣΤΑΜΑΙ ΣΩΜΑΤΙΚΗ – ΛΕΚΤΙΚΗ ΒΙΑ ΑΝΑΙΤΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ, οι δράστες να μένουν στο ΑΠΥΡΟΒΛΗΤΟ και εγώ να ΔΕΧΟΜΑΙ ΟΤΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΩ ΚΑΙ ΧΥΔΑΙΟΛΟΓΩ!!!!!!
Θεωρώ  ότι πιο ΒΡΩΜΙΚΟ ΚΑΙ ΑΝΗΘΙΚΟ την άσκηση σωματικής – λεκτικής βίας όσο και την απόπειρα άσκησης σωματικής βίας που δέχτηκα από τους συντονιστές Ν.Ε. - Σ.Ε., καθώς και την απόφαση των 45 της Ο.Μ. Πρέβεζας, που συγκαλύπτουν και αποσιωπούν το γεγονός  παρά το ότι  ΑΚΟΥΣΑΝ ΜΑΡΤΥΡΑ ΝΑ ΤΟ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ και δεν αισθάνθηκαν την ανάγκη να καλέσουν τους ΑΛΛΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΜΑΡΤΥΡΕΣ!!!!!!!! Όσο και τα email των φίλων τους.
Βεβαίως δήλωσε ΠΑΡΩΝ ο υφυπουργός οικονομικών κ. Ευκλείδης Τσακαλώτος ( μέλος Ο.Μ. Πρέβεζας ), ενώ ήταν σοβαρά απασχολημένος στο εξωτερικό στις  4/5/15 με το ΘΕΜΑ των ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΩΝ, αλλά είχε την έγνοια να δηλώσει ΠΑΡΩΝ ( σύμφωνα με ανακοίνωση του κ. Α. Κυνηγού μέλους συντονιστικού, απ’ το προεδρείο) και για την ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΕΝΟΣ ΜΕΛΟΥΣ Ο.Μ. – Ν.Ε. ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΠΡΕΒΕΖΑΣ, ΟΤΑΝ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΔΗΛΩΣΕ ΠΟΤΕ ΠΑΡΩΝ!!!!!!!!
Βεβαίως και ΥΠΟΒΛΗΘΗΚΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΗΣΕΙ, η απόφαση Ο.Μ. για 6μηνη ΑΝΑΣΤΟΛΗ ( κρυφή βεβαίως ΔΙΑΓΡΑΦΗ), αφού ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΑ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟΥ!!!!!!!
Βεβαίως και δεν θέλετε να μάθει η κοινωνία, ότι ο ΣΥΡΙΖΑ κάνει ΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ( παλιά ιστορία – αμαρτία του ΚΚΕ ), γι’ αυτό ΒΑΦΤΙΖΟΝΤΑΙ ΑΝΑΣΤΟΛΕΣ!!!!!!
Βεβαίως και δεν θέλετε να γνωρίζει η κοινωνία ότι μέσα στο ΣΥΡΙΖΑ, τα ΚΝΑΤ, που το έχουν στο DNA και δεν αποβάλλεται, τι έχουν μάθει να κάνουν!!!!!
Το 2011 που ήρθα στο ΣΥΡΙΖΑ, ως ΑΝΕΝΤΑΧΤΗ, δεν ήρθα για να γίνω αγγλική αποικία, ούτε αποικία κανενός άλλου!!!!!!! Δεν ήρθα για να ΥΠΑΚΟΥΩ, ούτε στους “ 53 ” , ούτε στους 300 του Λεωνίδα. Ήρθα για ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΣΕΒΑΣΜΟ, ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ, να λέω την άποψή μου, με κριτική σκέψη ν’ αποφασίζω, με τις αρχές, τις αξίες και τα ιδεώδη της ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΚΟΜΜΑ, ΤΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ!!!!!!
Τα στοιχεία είναι ΟΛΑ ΕΔΩ, οι ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ. ΕΣΕΙΣ υλοποιείστε την απόφαση Ο.Μ. Πρέβεζας και ΔΙΑΓΡΑΨΤΕ ΜΕ!!!!!! ΘΑ ΑΙΤΙΟΛΟΓΗΣΕΤΕ ΟΜΩΣ ΠΛΗΡΩΣ ότι με διαγράφετε γιατί τα γεγονότα με τους δύο ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΣ Ν.Ε. – Σ.Ε. ΔΕΝ ΕΓΙΝΑΝ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ!!!!! ΟΤΙ ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΜΟΥ – ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΩΝ ΔΥΟ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΩΝ Ν.Ε. – Σ.Ε., τόσο στις Ο.Μ-Ν.Ε. όσο και στις ενέργειές μου κομματικά.
ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΑΣ, η οποία θέλω να πιστεύω ότι θα  εκδοθεί σε ΣΥΝΤΟΜΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ!!!!!
ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ λέγαμε. ΕΦΑΡΜΟΣΤΕ ΤΗΝ !!!!!!!
Να γνωρίζετε όμως ότι, η ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΠΡΕΒΕΖΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΙΤΛΟ ΤΙΜΗΣ ΓΙΑ ΜΕΝΑ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΔΕΧΤΗΚΑ ΝΑ ΥΠΟΚΥΨΩ, ΔΕΝ ΔΕΧΤΗΚΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΒΙΑΣ ΣΩΜΑΤΙΚΗΣ – ΛΕΚΤΙΚΗΣ , ΑΝΤΙΣΤΑΘΗΚΑ ΣΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΕΣ – ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ!!!!!!!
                                                ΑΝΤΙΣΤΑΘΗΚΑ
Τέλος, πολύ καλοπροαίρετα να επισημάνω στην αριστερή πλατφόρμα ότι τα μέλη που έχει εδώ, όταν έρχονται σύνεδροι μπορεί να τους ψηφίζουν στην ΑΘΗΝΑ, εδώ όμως ασκούν ΑΛΛΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ με άλλα ρεύματα και τάσεις!!!!!!! Εξωκαταστατικές ενέργειες, αντιδημοκρατικές όπως και αποφάσεων Κ.Ε. όπως όλοι οι άλλοι, ΚΡΙΜΑ!!!!!!!
Καλό θα ήταν για το ΣΥΡΙΖΑ, όταν έρχεται ο υπεύθυνος Δ. Ελλάδας να μην περνάει “ απαρατήρητος ” βλέποντας μόνο τους ιθύνοντες της περιοχής!!!!!! Υπάρχει είτε μας αρέσει είτε όχι και η λεγόμενη αντιπολίτευση για τις ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ των εδώ ιθυνόντων, τόσο από μέλη, όσο και από στελέχη. Μικρό χωριό η Πρέβεζα!!!!!!!!!!!!!! Καλό θα ήταν μια 2ήμερη σύσκεψη ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΩΝ Ο.Μ. ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ, ώστε ν’ ακουστούν ΟΛΕΣ οι πλευρές και όχι μόνο των εδώ ιθυνόντων!!!!!!
Πειράζει όλους σας έχω διαπιστώσει ότι ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΤΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ! ΕΜΕΝΑ με πειράζει ότι ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΝ ΟΙ ΠΑΝΤΕΣ!!!!!! Η ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΒΟΗΘΑΕΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ αν βέβαια κάποιος ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ για το κόμμα και όχι για ΙΔΙΟΤΕΛΗ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ!!!!!!!!!!!!!!!!
Εν αναμονή λοιπόν της αποφάσεως σας και δηλώνω ευθαρσώς ότι ΠΟΤΕ δεν ήμουνμε το συμμορφώνεσαι με τας υποδείξειςπόσο μάλλον τώρα που είμαι ΑΝΩ ΤΩΝ 65 ΕΤΩΝ!!!!!!!

                                                                                          ΤΖΕΝΗ ΤΣΕΚΟΥ
                                                                                          Μέλος Ο.Μ. – Ν.Ε.
                                                                                        ΣΥΡΙΖΑ ΠΡΕΒΕΖΑΣ
                                                                            ( υπό διαγραφή μη οριστική τελούσα )

Υ.Γ. ΘΑΥΜΑΣΤΕ!!!!!!!!!!!!!!!
1) Email υποστηρικτών συντονιστή Ν.Ε.!!!!!!!!
ΜΕΛΗ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΙΛΑΓΑΝ σε συνέλευση μελών για κάποιο θέμα!!!!! ΜΙΛΑΝΕ  με ΘΕΣΕΙΣ επί τοποθετήσεων μελών - στελεχών!!!!! Ειρωνεία(;)!!!!!! Χαρακτηρισμοί(;)!!!!! Απειλή(;)!!!!!!! Συκοφαντική δυσφήμιση μελών και οικογένειάς τους(;)!!!!!!! ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΑΝΟΗΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΕΙ ΞΑΝΑ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΑ ΘΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ!!!!!!! Bullying λοιπόν με άσκηση βίας – email, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ!!!!!!
2)ΑΨΟΓΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ!!!!!!! ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗ, ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΣΥΡΙΖΑ ΠΡΕΒΕΖΑΣ με τον σ. Βουλευτή κ. Κ. Μπάρκα και μέλη – στελέχη της  οργάνωσης.
                                            ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΗ ΜΙΛΑΜΕ
ΑΝ ΤΕΤΟΙΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΘΕΛΕΤΕ ( ΟΣΟΙ ΘΈΛΕΤΕ ). ΑΛΛΟΙΜΟΝΟ ΣΤΟ ΣΥΡΙΖΑ. ΑΛΛΟΙΜΟΝΟ ΣΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.
ΔΙΩΞΤΕ ΜΑΣ ΟΛΟΥΣ!!!!!!!!!ΕΧΟΥΝ ΣΕΙΡΑ ΤΩΡΑ ΑΛΛΟΙ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΦΕΣ, ΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΠΑΝΕ ΚΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΣΙΩΠΗΣΟΥΜΕ!!!!!!!
ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ!!!!!!!!!! ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΚΛΕΓΕΙΤΑΙ ΣΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ!!!!!! ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ!!!!!!!!! ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΛΑΜΒΑΝΕΣΤΕ ΥΠ’ ΟΨΙΝ!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου