Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Παρασκευή, Ιουνίου 05, 2015

ΠΡΕΒΕΖΑ: Τσελίκος "Μερικοί από τον ΣΥΡΙΖΑ Πρέβεζας έχουν βάλλει κόλλα στις καρέκλες τους"



Απευθυνόμενος στους αναγνώστες της Τ.Φ. για την καλύτερη ενημέρωσή τους και για το λόγο του ότι τις τελευταίες μέρες γίνομαι καθημερινά δέκτης του ερωτήματος «τι συμβαίνει με τον ΣΥΡΙΖΑ Πρέβεζας και αντιδρά κατ’ αυτόν τον τρόπο» απέναντι σε μένα προσωπικά και την Εφημερίδα Τ.Φ. θα ήθελα να κάνω ξεκάθαρα ορισμένα πράγματα, προς αποφυγή παρεξηγήσεων αλλά και εντυπώσεων.

Φίλοι αναγνώστες, ο λόγος που ο ΣΥΡΙΖΑ Πρέβεζας ανήρτησε αυτό το λίαν επιεικώς χαρακτηριζόμενο βλακώδες κείμενο στην ιστοσελίδα του τιτλοφορούμενο μάλιστα με το όνομά μου, είναι ένας και μοναδικός, η ορθή πληροφόρηση της Τ.Φ.. Δια μέσου της Εφημερίδας τα ρεπορτάζ που κατά καιρούς έχουν γραφεί και αφορούν την συγκεκριμένη τοπική οργάνωση είναι η αλήθεια για το τι ακριβώς συμβαίνει στο κόμμα τους. Η Τοπική Οργάνωση του ΣΥΡΙΖΑ δεν διέψευσε ποτέ ρεπορτάζ της Τ.Φ. διότι γνωρίζει ότι αυτή είναι η μόνη αλήθεια.

Το τελευταίο ρεπορτάζ μου για τις εκλογές της Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ Πρέβεζας ήταν αποκαλυπτικό, καθώς αποκλειστικά στην Τ.Φ. και πουθενά αλλού, αναρτήθηκε η σταυροδοσία των  εκλογών. Σταυροδοσία που ο τοπικός ΣΥΡΙΖΑ δεν ήθελε – για τους δικούς του λόγους – να φανεί προς τα έξω. Εγώ προσωπικά και η Εφημερίδα στην οποία εργάζομαι, δημοσιεύσαμε την σταυροδοσία των εκλογών της ΟΜ και αυτό ενόχλησε ιδιαίτερα. Αλήθεια, αφού δεν τους ενδιαφέρει η σταυροδοσία και η σειρά των εκλεγέντων, για ποιο λόγο κάνουν εκλογές; Υπάρχει και η «δια βοής» διαδικασία !!!

Αναφέρουν στο κείμενό τους ότι οι εσωκομματικές εκλογές δεν είναι «κοσμικό γεγονός» για τους δημοσιογράφους, ενώ κάνουν και υποδείξεις περί δεοντολογίας κατηγορώντας μάλιστα την Τ.Φ. για παραπληροφόρηση και χονδροειδή ψέματα.

Τα χονδροειδή ψέματα είναι εργολαβία μιας γραφειοκρατικής κλίκας (7-8 ατόμων) του ΣΥΡΙΖΑ Πρέβεζας οι οποίοι ασκούν παραπληροφόρηση κατ’ εξακολούθηση τα τελευταία δύο χρόνια. Θα αναφέρω ένα και μόνο πρόσφατο παράδειγμα ώστε να αντιληφθείτε περι τίνος πρόκειται: Σε πρόσφατη συνέλευση του ΣΥΡΙΖΑ, λίγο έλειψε να πιαστούν στα χέρια μέλη και συντονιστές, κάποιοι μάλιστα ισχυρίστηκαν ότι έπεσαν γροθιές. Την επόμενη ακριβώς μέρα της συνέλευσης ο ΣΥΡΙΖΑ Πρέβεζας απέστειλε δελτίο τύπου στα ΜΜΕ με τίτλο «Κλίμα ενότητας» της Συνέλευσης. Αυτό δεν είναι απλά παραπληροφόρηση αλλά αγγίζει τα όρια του φασισμού, διότι όχι μόνο κοροϊδεύουν την τοπική κοινή γνώμη, αλλά και τα ίδια τους τα μέλη που δεν παρέστησαν στη συνέλευση. 

Δεν γνωρίζαμε αλήθεια, ότι τα ΜΜΕ πρέπει να αποκαλύπτουν ή να καταγράφουν μόνο τα κοσμικά γεγονότα και από πότε αλήθεια οι εκλογές σε ένα κόμμα είναι απόκοσμο γεγονός; Απόκοσμο προσπαθούν οι επαναστάτες της ταβέρνας να το κάνουν, όπως και τις συνελεύσεις, καθώς απαγορεύουν επιμελώς την είσοδο σε οποιονδήποτε άλλο, αν και διακήρυτταν προεκλογικά ότι είναι δημοκράτες και ανοιχτοί σε όλους. Πολυσυλλεκτικό κόμμα ο ΣΥΡΙΖΑ, αν και πρόσφατα διέγραψε μέλος του στην Πρέβεζα.

Με χαρακτηρίζουν με ειρωνικό ύφος στο κείμενό τους ως «υπάλληλο  της Τ.Φ.». Ιδιωτικός Υπάλληλος είμαι στην ουσία στην  Εφημερίδα Τ.Φ. και δεν το κρύβω. Είμαι υπάλληλος στον ιδιωτικό τομέα και όχι ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ προσδοκώντας στασίδι όπως ορισμένοι στο ΣΥΡΙΖΑ Πρέβεζας. Προτιμώ να είμαι  υπάλληλος, από το να είμαι συνταξιούχος με το όνειρο να γίνω Βουλευτής, "ΑΝ ΚΑΙ ο κόσμος με έχει απορρίψει δεκάδες φορές". 

Δεν θα επεκταθώ ως προς τα στασίδια, διότι εάν μιλήσω για όλα, θα πρέπει να αναφέρω κάποιους αριστερούς αδερφούς και τέκνα, ξαδέρφια και  κουμπάρους, που καταλαμβάνουν θέσεις μετακλητών και γνωρίζουν οι αριστεροί της Πρέβεζας σε ποιους απευθύνομαι. Φυσικά να κάνω σαφές πως υπάρχουν άνθρωποι στο ΣΥΡΙΖΑ Πρέβεζας σκεπτόμενοι, χωρίς μεγαλοϊδεατισμούς, ιδεολόγοι οι οποίοι ξεχωρίζουν.

Η μειοψηφία που ανήρτησε και συμφωνεί με αυτό το κείμενο του ΣΥΡΙΖΑ Πρέβεζας, δεν μπορεί να επιχειρηματολογήσει, διότι η Τ.Φ. κάθε φορά επαληθεύεται σε ότι έχει αποκαλύψει και θα συνεχίσει να το κάνει με τον ίδιο τρόπο.

Δεν έχω εμμονές ούτε εγώ, ούτε η Τ.Φ., εκτός κι αν το ρεπορτάζ θεωρείται εμμονή. Η δημοσιογραφία είναι  έλεγχος και κριτική και η σωστή δημοσιογραφία ενοχλεί!!! Εάν ο ΣΥΡΙΖΑ Πρέβεζας έχει εσωστρέφεια και από  τους 12 μήνες του έτους, τους 13 γίνεται μπάχαλο εσωκομματικά είναι δικό του πρόβλημα.

Οι ΣΥΡΙΖΑίοι φίλοι της Εφημερίδας που μίλησαν μαζί μου, εξέφρασαν την διαφωνία τους με το συγκεκριμένο κείμενο και αυτό σημαίνει πολλά…

Ο Βουλευτής Πρέβεζας Κ. Μπάρκας δείχνει μονίμως αποστασιοποιημένος από τις πρακτικές που ακολουθεί ο ΣΥΡΙΖΑ Πρέβεζας, δηλαδή να λογοκρίνει όχι μόνο την Τ.Φ. αλλά και άλλα τοπικά μέσα ενημέρωσης κατά καιρούς που «τολμούν» να μιλήσουν για την Τοπική Οργάνωση, αυτό επίσης αποδεικνύει ακόμα περισσότερα.

Απευθυνόμενος στους αναγνώστες και κυρίως τους αριστερούς ιδεολόγους, θα ήθελα να τους ρωτήσω, για ποιο λόγο η κοινωνία έχει απορρίψει τον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ Πρέβεζας ο οποίος μετρά μόλις 160 μέλη;

Που είναι αλήθεια οι  επαναστάτες εκείνοι φέτος, που από τον Ιανουάριο και ύστερα έχουν βουλώσει το στόμα τους μπροστά στην υποταγή της κυβέρνησης στους δανειστές; Που είναι  εκείνοι οι επαναστάτες των ουζερί και της ταβέρνας;  

Πρόσφατο δεν είναι άλλωστε το γεγονός της απόλυσης 90 εργαζομένων από το Ακτιο Αμβρακία; Είδατε καμία ανακοίνωση αλήθεια;

Οι ιδεολόγοι τους φτύνουν και αυτοί νομίζουν ότι ψιχαλίζει. Οι ιδεολόγοι από κάθε κόμμα, καταθέτουν την ψυχή τους για τις ιδέες τους. Ζουν για τις ιδέες τους και όχι ΑΠΟ τις ιδέες τους. 

Μερικοί από  τον ΣΥΡΙΖΑ Πρέβεζας έχουν βάλλει κόλλα στις καρέκλες τους για να μην ξεκολλάν  με τίποτα από πάνω τους και γνωρίζετε σε ποιους Φαρισαίους  - υποκριτές αναφέρομαι.

Αυτά για να τελειώνουμε… γιατί η συγκεκριμένη ομάδα του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ δεν παρουσιάζει ενδιαφέρον καθώς τα τερτίπια τους έγιναν πλέον γνωστά.

Είναι για μένα απαγορευμένη πολυτέλεια η διάθεση χώρου και χρόνου σε άνευ ουσίας αναφορές.

Άρης Τσελίκος
05/06/2015

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου