Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Πέμπτη, Ιουλίου 23, 2015

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ στην Πρέβεζα




Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ στην Πρέβεζα. Πλήθος εργαζομένων, αγροτών, αυτοαπασχολουμένων, γυναικών και νεολαίας έδωσε μαζικό και μαχητικό παρών στη συγκέντρωση ενάντια στο νέο πακέτο αντιλαϊκών μέτρων που έφερε για ψήφιση η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

Σύντομο χαιρετισμό απεύθυνε ο Σπύρος Κλινάκης, πρόεδρος της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Πρέβεζας και  μέλος της Γραμματείας της ΠΑΣΥ. 

Αναφέρθηκε στην ήδη άσχημη κατάσταση που βιώνουν οι μικροί αγρότες και τόνισε ότι τα νέα μέτρα, όποτε και αν τα φέρουν προς ψήφιση θα σημάνουν και την ολοκληρωτική εξαφάνιση της μικρομεσαίας αγροτιάς. Επίσης κάλεσε τους αγρότες της περιοχής στη σύσκεψη των Ομοσπονδιών Αγροτικών Συλλόγων Πρέβεζας και Άρτας, την Τρίτη 28 Ιούλη στις 9 το βράδυ στον Ωρωπό Πρέβεζας, με ομιλητή το Βαγγέλη Μπούτα, μέλους της πανελλαδικής γραμματείας της ΠΑΣΥ.

Την κεντρική Ομιλία έκανε ο Λεωνίδας Λεοντάρης μέλος του ΔΣ του Συλλόγου Εργαζομένων στην Αρχαιολογία Άρτας-Πρέβεζας και μέλος της Γραμματείας Πρέβεζας του ΠΑΜΕ. Έκανε αναφορά στην νέα αντιλαϊκή λαίλαπα που θα πλήξει τους εργαζόμενους καθώς και την ανάγκη ταξικής οργάνωσης, ανασύνταξης του κινήματος, αντεπίθεσης των εργαζομένων κόντρα σε νέα και παλιά μνημόνια, σε σύγκρουση με κυβέρνηση – ΕΕ- μονοπωλιακούς ομίλους. Το συλλαλητήριο ολοκληρώθηκε με  πορεία στους δρόμους της πόλης.


Νωρίτερα στο Εργατικό Κέντρο πραγματοποιήθηκε σύσκεψη, με πρωτοβουλία του Σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ν. Πρέβεζας, των ταξικών σωματείων και φορέων της περιοχής για την οργάνωση της εργατικής – λαϊκής αλληλεγγύης. Στη σύσκεψη αποφασίστηκε η δημιουργία κεντρικής επιτροπής αλληλεγγύης και σαν πρώτη δράση αποφασίστηκε η παράσταση διαμαρτυρίας στη διοίκηση του Νοσοκομείου Πρέβεζας, τη Δευτέρα 27 Ιούλη στις 9 π.μ. για την παροχή δημόσιας και δωρεάν περίθαλψης στα φτωχά λαϊκά στρώματα της περιοχής.
 
Γραμματεία Πρέβεζας του Π.Α.ΜΕ.
22/7/2015

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου