Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Τετάρτη, Αυγούστου 26, 2015

Στον Βόρειο όμιλο της Α΄ ΕΣΚΑΒΔΕ θα αγωνιστεί ο ΚΑΟ Πρέβεζας


Λόγω αναδιαρθρώσεων στις εθνικές κατηγορίες η ομάδα μας δέχτηκε πρόσκληση να πάρει την θέση του ΑΓΣ ΙΩΑΝΝΝΩΝ και να αγωνιστεί στον Βόρειο όμιλο της Α΄ ΕΣΚΑΒΔΕ την φετινή αγωνιστική περίοδο.

Μετά από σκέψη και συζητήσεις αποφασίστηκε η ΑΠΟΔΟΧΗ της πρόσκλησης και έτσι η ομάδα μας από φέτος θα αγωνιστεί στην Α΄ ΕΣΚΑΒΔΕ. Ο ΚΑΟ ΠΡΕΒΕΖΑΣ είναι μια μικρή αμιγώς ερασιτεχνική ομάδα που δεν έχει κλείσει ακόμα 2 χρόνια ζωής. Ως εκ τούτου η συμμετοχή της ομάδας μας στην ανώτερη κατηγορία του τοπικού πρωταθλήματος αποτελεί την ποιο σημαντική επιτυχία σε αυτή την σύντομη ιστορία που έχει.

Επίσης αποτελεί για εμάς μεγάλη τιμή και ιδιαίτερη χαρά το γεγονός ότι θα βρεθούμε ''αντίπαλοι'' έστω και σε διαφορετικό όμιλο με την μεγάλη και ιστορική ομάδα της πόλης μας την ΝΙΚΟΠΟΛΗ η οποία φέτος είναι το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την άνοδο στην Γ΄ Εθνική Κατηγορία.

Ο ΚΑΟ ΠΡΕΒΕΖΑΣ και οι αθλητές του θα κάνουν ότι μπορούν για μια αξιοπρεπή και ανταγωνιστική παρουσία στο δύσκολο και απαιτητικό πρωτάθλημα που ξεκινάει σε λίγο καιρό με μοναδικό γνώμονα την προώθηση του αθλήματος που υπεραγαπάμε και τον σεβασμό στον αντίπαλο.

Περιμένουμε τον κόσμο της πόλης μας να έρθει στο γήπεδο και να στηρίξει αυτή την προσπάθεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου