Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Κυριακή, Σεπτεμβρίου 06, 2015

ΠΡΕΒΕΖΑ: Ο Πας Αχέρων Καναλακίου, νικήτρια ομάδα του 3ου Super Cup



Η ομάδα του Καναλακίου, σήκωσε το κύπελλο του 3ου Super Cup της ΕΠΣ Πρέβεζας - Λευκάδας.

Συγκεκριμένα, διεξήχθη στις 5 μ.μ. στο δημοτικό στάδιο Πρέβεζας, Αθανασία Τσουμελέκα, ο τελικός του super cup μεταξύ του Πρωταθλητή της Α΄ Κατηγορίαςκαι του Κυπελλούχου της τοπικής Ένωσής, της προηγούμενης αγωνιστικής περιόδου, μεταξύ των ομάδων Πας Αχέρων Καναλακίου - Θρίαμβος Λούρου. 

Η κανονική διάρκεια του αγώνα, έληξε με ισοπαλία (1-1) για τις δύο ομάδας με τον Ντέτσικα στο 50' να ανοίγει το σκορ για λογαριασμό του Αχέροντα, ενώ ένα λεπτό αργότερα στο 51' ο Φέκας για την ομάδα του Λούρου, κάνει το 1-1 και στέλνει τον αγώνα στην παράταση. 





Με τον Μακρυγιάννη στο 7' λεπτό του πρώτου ημιχρόνου της παράτασης να λυτρώνει την ομάδα του καναλακίου, γράφοντας και το τελικό, Πας Αχέρων Καναλακίου - Θρίαμβος Λούρου 2-1. 



Αμέσως, μετά τη λήξη του αγώνα, ακολούθησε η απονομή του κυπέλλου στην νικήτρια ομάδα ενώ μετάλλια δόθηκαν και στην ομάδα του Θριαμβου Λούρου










Να σημειώσουμε ότι στα μέσα περίπου του δεύτερου ημιχρόνου, ο Κόκαλης της ομάδας του Λούρου, αποχώρησε από το γήπεδο με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για το νοσοκομείο, έπειτα από χτύπημα που δέχτηκε κατά τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου