Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 23, 2015

ΠΡΕΒΕΖΑ: 7αρα από τον Θρίαμβο Λούρο στον ΠΣ Πρέβεζα


Με 7 - 0 επικράτησε ο Θρίαμβος Λούρου του ΠΣ Πρέβεζα στον σημερινό αγώνα κυπέλλου της ΕΠΣ Πρέβεζας - Λευκάδας στο στάδιο της Πρέβεζας.


Η ομάδα της Πρέβεζας πριν από λίγο διάστημα ανασυντάχθηκε ενώ υπήρχε και το ενδεχόμενο να μην κατέβει καθόλου στο πρωτάθλημα. 



Έτσι, εμφανώς απροετοίμαστη και με ελλείψεις, έχασε με το ισοπεδωτικό σκορ 7-0. Συγκεκριμένα τα γκολ για την ομάδα του Λούρου, πέτυχαν ο Ζάκας στο 3' λεπτό, ο Φέκας στο 18' και με τον Ναστούλη στο 35' έγινε το 3- 0 και με αυτό το σκορ οι δύο ομάδες πέρασαν στα αποδυτήρια στη λήξη του ημιχρόνου. Λίγο πριν ο προπονητής του ΠΣ Πρέβεζα, Θωμάς Βασιλειάδης αποβλήθηκε και παρακολούθησε το υπόλοιπο του αγώνα από την κερκίδα. 



Στην συνέχεια του δεύτερου ημιχρόνου, τίποτε δεν άλλαξε για την Πρεβεζάνικη ομάδα, αντίθετα η ομάδα του Λούρου κατάφερε τέσσερα επιπλέον γκολ με τους Κολιό στο 68'λεπτό, τον Γκολάκο στο 75 και 78' λεπτό, ενώ το τελικό Θρίαμβος Λούρου - ΠΣ Πρέβεζα 7- 0, έγραψε ο Ζάχος λίγο πριν τη λήξη του αγώνα. 




Αξίζει να σημειωθεί πως ο ΠΣ από το πρώτο κιόλας ημίχρονο έπαιζε με έναν παίχτη λιγότερο ενώ στο δεύτερο ημίχρονο αποβλήθηκε ένας ακόμη παίχτης με αποτέλεσμα να τελειώσει τον αγώνα με εννιά παίχτες. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου