Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 30, 2015

ΠΡΕΒΕΖΑ: Σχόλιο του Προέδρου του Δ.Σ. Πάργας, Νίκου Σμπόνια για την εκλογή Προέδρου της Ν.Δ.



"Και με ποιά κριτήρια θεωρείτε οτι καταλληλότερος είναι ο κ.Τζιτζικώστας,ρώτησα τον δήμαρχο,που μετέφερε την άποψη οτι όλοι οι αυτοδιοικητικοί της Ηπείρου θεωρούν καταλληλότερο τον συγκεκριμένο υποψήφιο,ως Πρόεδρο της Ν.Δ.; Απάντηση δεν πήρα περί των κριτηρίων.


Συνέχισα όμως.Αν είναι να παίξουμε με όρους life style, τότε πληροί τις προδιαγραφές.Μα σ'αυτήν την περίπτωση θα αρκούσε ένα από τα πολλά αρσενικά(τρόπος του λέγειν) μοντέλα με ύφος μπρουτάλ και κοιλιακούς ,αλλά με στάλα νοητικούς μύες(ξέρω πως δεν υπάρχουν τέτοιοι μύες και αφού δεν υπάρχουν προφανώς δεν υπάρχει και μυαλό).Αν όμως η πολιτική είναι διαπάλη ιδεών τότε ή η ιδεολογία της Ν.Δ. είναι παρηκμασμένη ή δεν παράγεται πολιτικός διάλογος στο κόμμα ,ευρισκόμενο σε κώμα. Και επειδή κανένας διάλογος δεν είναι παρηκασμένος τότε απαιτείται να επαναφέρουμε την πολιτική,ως διαπάλη ιδεών,στο προσκήνιο.Και το μόνο που δεν συμβαίνει την συγκεκριμένη στιγμή στο χώρο της Ν.Δ. είναι ο διάλογος.Απάντηση δεν πήρα. Και έμεινα να απορώ.Ποιός κατευθύνει νήματα,ποιός προσπαθεί ερήμην να επιβάλλει απόψεις και προτάσεις επί προσώπων;Ποιός εσμός παρασκηνιακός γνωματεύει;" 

Μικρή συμβολή ή αφετηρία, για διάλογο οι απόψεις αυτές, επωνύμως διατυπωθείσες. Ελεύθερο το κρίνειν και επικρίνειν ,επωνύμως . Τους ασπάλακες και ανωνύμους ή ψευδωνύμους τους θεωρώ το ίδιο επικίνδυνους "

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου