Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 17, 2015

ΠΡΕΒΕΖΑ: Άποψη PrevezaBest για την Λαική Ενότητα


Με αφορμή τις πολιτικές εξελίξεις σε επίπεδο Σύριζα και της κυβέρνησης του Μαξίμου, είδαμε να γεννιέται ένας νέος πολιτικός φορέας και του όνομα αυτού Λαική Ενότητα.

Έτσι, και στην πόλη της Πρέβεζας, πολλά στελέχη του Σύριζα, δήλωσαν είτε την παραίτηση τους είτε απέχουν αισθητά από το κόμμα που μέχρι πρότινος βρισκόντουσαν στην πρώτη γραμμή. 

Κάποιοι από τους παραιτηθέντες του Σύριζα δεν δίστασαν και δήλωσαν παρόν στο πλευρό της Λαικής Ενότητας. Μάλιστα, σε μας, προκάλεσε εντύπωση ότι υποψήφιος στις βουλευτικές εκλογές του Γενάρη με το ψηφοδέλτιο του Σύριζα, ο οποίος και είχε μια εξαιρετική θεωρούμε πορεία στις περασμένες εκλογές… βρέθηκε να είναι επικεφαλής του ψηφοδελτίου της Λαικής Ενότητας για τους δικούς του λόγους οι οποίοι και είναι καθόλα σεβαστοί.

Κατά τη δική μας πάντα άποψη δεν μπορείς να ζητάς τη ψήφο του λαού με ένα κόμμα και έπειτα την ίδια ψήφο να την ζητάς με άλλο κόμμα…Ασφαλώς και το μοναδικό ανά τους αιώνες είναι η αλλαγή…όμως εδώ μιλάμε για ιδεώδη και ιδανικά που δεν μπορούν να αλλάζουν από τη μία μέρα στην άλλη. 

Εν κατακλείδι, όπως λένε και οι παλιοί, τα ζευγάρια δεν χώριζαν διότι όταν χάλαγε κάτι είχαν την υπομονή και το διόρθωναν… δεν το πέταγαν στα σκουπίδια …

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου