Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Παρασκευή, Οκτωβρίου 30, 2015

ΠΡΕΒΕΖΑ: Στο κάλαθο των αχρήστων πάνε τα ψηφίσματα κύριοι του Δημοτικού Συμβουλίου...


Αν  περιμένετε με την έκδοση ψηφίσματος να εισακουστεί η αγωνία σας στο Υπουργείο Υγείας σχετικά με την λειτουργία του νοσοκομείου Πρέβεζας, μας συγχωρείτε αλλά είστε πολύ γελασμένοι.

Τα ψηφίσματα των δημοτικών συμβουλίων, επί υπουργών σαμαροβενιζέλων...πήγαιναν άκλαφτα...με απλά λόγια στο κάλαθο των αχρήστων όχι στο κάλαθο των αχρήστων των υπουργών ούτε καν των γενικών γραμματειών....Ή μήπως νομίζετε επί Σύριζα τα ψηφίσματα πάνε αλλού ή λαμβάνονται υπόψιν....

Ειδικότερα, δημοτικό συμβούλιο πραγματοποιήθηκε σήμερα Παρασκευή στις 7 μ.μ. με 71 θέματα στην ημερήσια διάταξη. 

Πρώτο ζήτημα στην ατζέντα ήταν Συζήτηση και έκδοση ψηφίσματος όσον αφορά την λειτουργία του Γενικού Νοσοκομείου Πρέβεζας. 

Προσκεκλημένοι για να μιλήσουν σχετικώς, μεταξύ άλλων ήταν ο Διοικητής του νοσοκομείου κ.Γεωργάκος  αλλά και ο Πρόεδρος των εργαζομένων κ.Βουγέλης. 


Η συζήτηση του θέματος ξεκίνησε με την ομιλία του κ.Διοικητή, ο οποίος ανέφερε τόσους τους λόγους οι οποίοι έχουν φέρει στην σημερινή κατάσταση το νοσοκομείο (μειωμένη χρηματοδότηση, χρέη σε προμηθευτές, ανάγκη σε κτιριακή υποδομή, έλλειψη προσωπικού...Ενώ ο ίδιος έκανε και προτάσεις για την ορθή λειτουργία του νοσοκομείου. 


Αξίζει να αναφέρουμε μερικά σημεία της σύντομης ομιλίας του ιατρού καρδιολόγου κ.Πανταζή, ο οποίος ανέφερε ότι η καρδιολόγος κ.Σακκά δεν αποσπάστηκε από το νοσοκομείο Πρέβεζας για να καλύψει ανάγκες του νοσοκομείου Λευκάδας, αλλά επειδή η ίδια το ήθελε...μάλιστα ο κ.Πανταζής, έκανε λόγο για παρασκηνιακές καλύψεις ....


Ο κ.Βουγέλης, μίλησε για την μειωμένη χρηματοδότηση του νοσοκομείου και γενικότερα για την κακή κατάσταση του νοσοκομείου. Έπειτα τοποθετήθηκαν οι επικεφαλής των παρατάξεων αλλά και δημοτικοί σύμβουλοι με το Δ.Σ. να εκδίδει ψήφισμα, στο οποίο ψήφισμα δεν συναίνεσε η Λαική Συσπείρωση, με τον κ.Τσοβίλη να αναφέρει ότι παραμένουν στις θέσεις τους.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου