Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Τρίτη, Νοεμβρίου 17, 2015

ΠΡΕΒΕΖΑ: Χέρι βοηθείας από την Alpha Banκ σε συνεργασία με την Μητρόπολη Πρέβεζας


Χέρι βοηθείας, ονομάζεται το πρόγραμμα της Alpha Banκ το οποίο σε συνεργασία με τις τοπικές κοινωνίες, βοηθά τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες.

Ενώ, σήμερα Τρίτη στο χώρο του γηροκομείου, φορτηγό από την εν λόγο τράπεζα, ξεφόρτωσε 500 καροτσάκια με τρόφιμα, όπου άνθρωποι της Μητρόπολης θα αναλάβουν να διανεμηθούν σε συνανθρώπους μας που τα έχουν ανάγκη. 



Σε δηλώσεις της, η κ.α. Στέλλα Πασσαλή, από εταιρική κοινωνική ευθύνη της Alpha Banκ, μεταξύ άλλων δήλωσε "βρισκόμαστε σήμερα στο χώρο του γηροκομείου Πρέβεζας με το πρόγραμμα χέρι βοηθείας, ένα πρόγραμμα κοινωνικής βοήθειας που τρέχει με την υποστήριξη της Alpha Ban και του τμήματος εταιρικής κοινωνικής ευθύνης από το 2012. Η τράπεζα με πολύ μεγάλο σεβασμό στον άνθρωπο και τις ανθρώπινες αξίες, μέσα από αυτό το πρόγραμμα προσφέρει σε κοινωνικά ευπαθείς ομάδες, τρόφιμα και βοηθάει πάντα σε συνεργασία με τις τοπικές κοινωνίες, ανθρώπους που έχουν ανάγκη".

Ο Πάτερ Δημήτριος από την πλευρά της Ι.Μ. Πρεβέζης, εξέφρασε τις ευχαριστίες προς  την τράπεζα που υλοποιεί το πρόγραμμα βοήθειας. Ενώ, δήλωσε "Αυτά τα τρόφιμα από το πρόγραμμα βοηθείας συν άλλα τρόφιμα θα διανεμηθούν σε 600 ευπαθείς οικογένειες σε ολόκληρη την Περιφέρεια της Μητρόπολης".

Ο κ.Καλούδης, τόνισε η Alpha Banκ είναι ευαίσθητη σε παρόμοιες δράσεις, ειδικά την περίοδο που διανύουμε, εχτές βρεθήκαμε σε αντίστοιχη δράση στην πόλη του Αγρινίου, ενώ σήμερα βρισκόμαστε στην Πρέβεζα με 500 καροτσάκια τρόφιμα, ενώ ανάλογες προγραμματισμένες δράσεις θα γίνουν και σε άλλες πόλεις, όπως την Καλαμάτα. Εμείς, προσπαθούμε όσο το δυνατόν περισσότερο να είμαστε κοντά στην κοινωνία και τα προβλήματα του κόσμου, διότι η τράπεζα δεν μπορεί να βρίσκεται μακριά από τον κόσμο, αφού ο κόσμος είναι η δύναμή της.  Επίσης, η Alpha Banκ κάνει και άλλες δράσεις, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, κατέληξε ο κ.Καλούδης.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου