Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Πέμπτη, Νοεμβρίου 12, 2015

ΠΡΕΒΕΖΑ: Θετική εξέλιξη - Πρόσληψη Νεφρολόγου και Παθολόγου στο Νοσοκομείο


Μια θετική εξέλιξη για το νοσοκομείο Πρέβεζας πληροφορηθήκαμε πριν από λίγο την οποία και σας παρουσιάζουμε.


Συγκεκριμένα, το Υπουργείο Υγείας, ενέκρινε την πρόσληψη ενός νεφρολόγου με διάρκεια σύμβασης 12 μηνών και ενός παθολόγου με διάρκεια σύμβασης 36μηνών. 

Έτσι, έπιασαν τόπο οι προσπάθειες των φορέων όσων συνέβαλαν, μεταξύ αυτών και της Διοίκησης, έτσι ώστε  να γίνουν οι δύο αυτές προσλήψεις. Από την άλλη, το νοσοκομείο παραμένει με τα προβλήματα του, όμως οι δύο αυτές προσλήψεις που ανακοίνωσε το Υπουργείο Υγείας, είναι μια θετική εξέλιξη.

Επίσης, σύμφωνα με πληροφορίες του PrevezaBest, έως την Δευτέρα 16/11, αναμένεται η πρόσληψη δύο ακόμα επικουρικών ιατρών,  ενός καρδιολόγου και ενός ουρολόγου

Διαβάστε τις εγκρίσεις των προσλήψεων, έπειτα των σχετικών διατάξεων.

Εγκρίνουμε την πρόσληψη του ιατρού ΜΙΚΡΟΥ ΣΩΤΗΡΙΟΥ ειδικότητας ΝΕΦΡΟΛΟΓΙΑΣ, ως επικουρικού ιατρού για την κάλυψη επιτακτικών αναγκών στο ΓΝ ΠΡΕΒΕΖΑΣ, με σύμβαση ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου. Η διάρκεια της σύμβασης είναι δώδεκα (12) μήνες και λήγει αυτοδίκαια μόλις συμπληρωθεί ο ανωτέρω χρόνος

Εγκρίνουμε την πρόσληψη του ιατρού ΤΣΕΛΙΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ειδικότητας ΠΑΘΟΛΟΓΙΑΣ, ως επικουρικού ιατρού για την κάλυψη επιτακτικών αναγκών στο ΓΝ ΠΡΕΒΕΖΑ, με σύμβαση ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου. Η διάρκεια της σύμβασης είναι τριάντα έξι (36) μήνες και λήγει αυτοδίκαια μόλις συμπληρωθεί ο ανωτέρω χρόνος.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, οι ανωτέρω, οφείλουν σε μια βδομάδα να παρουσιαστούν στο ΓΝ Πρέβεζας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου