Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Σάββατο, Νοεμβρίου 14, 2015

Έκλεψε τις εντυπώσεις ο Δήμος Πάργας στην Έκθεση της Φιλοξένια


Με τις καλύτερες των εντυπώσεων, έχουν μένει όλοι αυτοί που έχουν επισκεφτεί το περίπτερο του Δήμου Πάργας στην 31η Έκθεση Φιλοξένια της Θεσσαλονίκης.
  
Η Διεθνής Έκθεση Philoxenia παραμένει το κύριο σημείο συνάντησης των επαγγελματιών στην Ελλάδα και στα Βαλκάνια.

Στόχος της διοργάνωσης είναι να αναδείξει ότι πιο σύγχρονο έχει η τουριστική βιομηχανία διεθνώς εμπλουτίζοντας την ελληνική εκθεσιακή πραγματικότητα με ένα γεγονός υψηλών προδιαγραφών.

Δυναμική και εντυπωσιακή, χαρακτηρίζεται η παρουσία του Δήμου Πάργας στην Φιλοξένια και αυτό για πολλούς και διαφόρους λόγους. Μέλη της αντιπροσωπείας τα οποία βρέθηκαν από την πρώτη μέρα της Έκθεσης, φρόντισαν συντονισμένα να διοχετεύσουν σε σελίδες κοινωνικής δικτύωσης τόσο την προσωπικής του παρουσία στην έκθεση της Θεσσαλονίκης, αλλά  και να στείλουν φωτογραφικό υλικό σε διάφορα μέσα. 

Συγκεκριμένα, όπως πληροφορηθήκαμε, το team της Πάργας, είχε μια μεγάλη ελευθερία κινήσεων από τον Δήμαρχο, Αντώνη Νάστα, ο οποίος και βρέθηκε στην έκθεση. Όπως μας ενημέρωσαν, τις δύο πρώτες μέρες της έκθεσης, πραγματοποιήθηκαν προγραμματισμένα ραντεβού τα οποία είχε κλειστεί μέσω ίντερνετ με tour operators από πολλές χώρες, όπως (Τουρκία, Ρουμανία, Ελβετία, Ισραήλ, Βουλγαρία, Πορτογαλία, Ολλανδία, Αμερική κ.α.) προκειμένου να ενημερωθούν αλλά και αυτές οι επαφές, να δοθούν σε τοπικούς επιχειρηματίες και να αξιοποιηθούν αναλόγως. 

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έδειξαν οι tour operators με τα φυλλάδια του δήμου Πάργας, όπου μεταξύ άλλων απεικονίζονται οι παραλίες του Δήμου. Στόχος του δήμου Πάργας, στην 31η έκθεση της Φιλοξένια ήταν η προώθηση συνολικά όλου του δήμου, επιδιώκοντας την ανάδειξη και άλλων εναλλακτικών μορφών τουρισμού, πχ. μέσω του Αχέροντα του Περιβαλλοντικού, μέσα από τις Εκκλησίες του Θρησκευτικού Τουρισμού ακόμα και του Αγροτουρισμού. 

Ενώ, σήμερα Σάββατο αλλά και αύριο Κυριακή τελευταία μέρα της έκθεσης, η αντιπροσωπεία του Δήμου Πάργας, συνεχίζει να δέχεται κόσμο αλλά και να πραγματοποιεί συναντήσεις με ανθρώπους οι οποίοι θέλουν να ενημερωθούν για τον, τον θαυμάσιο τόπο.

Να θυμίσουμε πως ο Δήμος Πάργας με την παρουσία του περιπτέρου του βραβεύτηκε τις δύο προηγούμενες χρονιές στην έκθεση Φιλοξένια της Θεσσαλονίκης.

Στη φώτο, από αριστερά διακρίνονται, ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Πάργας, κ.Γκίνης, η Πρόεδρος της Τουριστικής Επιτροπής του δήμου, κ.Βλάσση, ο Δήμαρχος κ.Νάστας, η κ.Παππά, εδική συνεργάτης του Δήμου, η κ.Κολιοφώτη μέλος της Τουριστικής Επιτροπής και ο κ.Ευθυμιάδης, Γραμματέας του Εμπορικού Συλλόγου.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου