Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Σάββατο, Νοεμβρίου 28, 2015

Βελτιώνεται ο καιρός, με αρκετό όμως κρύο τις πρωινές ώρες


Νεφώσεις με βροχές και τοπικές καταιγίδες αναμένουμε τις πρωινές ώρες στο Ιόνιο και στα δυτικά ηπειρωτικά και έως το απόγευμα στις Κυκλάδες, την Κρήτη, το ανατολικό Αιγαίο και τα Δωδεκάνησα.
Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν σε ορεινές περιοχές της βορειοδυτικής και βόρειας Ελλάδας. Τα φαινόμενα σταδιακά από το μεσημέρι και από τα δυτικά θα εξασθενίσουν.

Η θερμοκρασία σε πτώση θα κυμανθεί από ...
8 έως 18 βαθμούς στα κεντρικά και ανατολικά ηπειρωτικά, 0 έως 15 στη βόρεια Ελλάδα, 3 έως 16 στη δυτική Ελλάδα, 8 έως 17 στο βόρειο Αιγαίο και από 11 έως 21 βαθμούς στο κεντρικό Αιγαίο, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα. Στα ορεινά οι θερμοκρασίες θα κυμανθούν 3  με 4  βαθμούς χαμηλότερα.

Οι άνεμοι στα πελάγη θα πνέουν από τα νότια – νοτιοδυτικά έως 7 και τοπικά 8 μποφόρ, στρεφόμενοι σταδιακά και από τα δυτικά σε βορειοδυτικούς με την ίδια ένταση.

Την Κυριακή (29/11) ο καιρός θα είναι βελτιωμένος σε ολόκληρη τη χώρα, με λίγες μόνο βροχές τοπικού χαρακτήρα και μικρής διάρκειας. Οι άνεμοι θα πνέουν από τα δυτικά - βορειοδυτικά, ενώ η θερμοκρασία θα παρουσιάσει πτώση φτάνοντας στις περισσότερες ηπειρωτικές περιοχές τις πρωινές ώρες κοντά στους μηδέν βαθμούς Κελσίου.

Τη Δευτέρα (30/11) θα επικρατούν λίγες μόνο σποραδικές νεφώσεις κυρίως στα ανατολικά τμήματα της χώρας, ενώ οι άνεμοι θα στραφούν σε βοριάδες έως και 7 μποφόρ στα πελάγη.

Από την Τρίτη έως και την Παρασκευή ο καιρός θα είναι γενικά καλός θα επικρατούν  μεγάλα διαστήματα με ηλιοφάνεια, η ψύχρα όμως τις πρωινές ώρες θα είναι αισθητή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου