Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Τρίτη, Δεκεμβρίου 22, 2015

Μεγάλες διακρίσεις για την 10χρονη Πρεβεζάνα Λυδία Καββαδά σε Ελλάδα και Εξωτερικό !!!


Μεγάλες διακρίσεις πέτυχε η Πρεβεζάνα Λυδία Καββαδά σε διαγωνισμούς πλαστικομοντελισμού που συμμετείχε ως μέλος της Ενωσης Μοντελιστών Ιωαννίνων.

Πιο συγκεκριμένα, στον διαγωνισμό που έλαβε χώρα στην Βουλγαρία στις 10-11Οκτ 2015, για την κατηγορία junior έως 16ετων, η Λύδια Καββαδά απέσπασε, το χρυσό και χάλκινο μετάλλιο, ενώ  βραβεύτηκε από τον Ιταλικό σύλλογο Manda Veliko Tyrnovo, με το χρυσό βραβείο και το βραβείο επιλογής. 


Συνέχεια είχε η Θεσσαλονίκη στις 24-25 Οκτ 2015 με το διαγωνισμό που διοργάνωσε ο Σύλλογος Μοντελιστών Βορείου Ελλάδος Πήγασος. Στην κατηγορία junior έως 18 ετών η Λύδια, απέσπασε δυο χρυσά μετάλλια, ένα για κάθε έκθεμα της. 

Η χρονιά έκλεισε  ιδανικά το  διήμερο 14 και 15 Νοε 2015, με τον διαγωνισμό στο Αιγιο, από τον σύλλογο των Hellenic Modellers(HELMO). Η Λυδία απέσπασε ένα μετάλλιο για την κατηγορία junior, ενώ η μεγάλη διάκριση, ήρθε από την Διεθνή Ενωση Πλαστικομοντελισμού Ελλαδος(IPMS) όπου βράβευσε με χάλκινο μετάλλιο έκθεμα της Λυδίας Καββαδά μεταξύ του συνόλου κατηγοριών και εκθεμάτων( άνω των 500 {εκθεμάτων}).


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου