Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Παρασκευή, Ιανουαρίου 29, 2016

ΠΡΕΒΕΖΑ: Ούτε σε κλίμα χαράς, ούτε σε κλίμα αισιοδοξίας έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα


Την πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψε το νοσοκομείο σήμερα το μεσημέρι της παρασκευής στην αίθουσα συσκέψεων.

Με διάχυτη την αίσθηση της αμηχανίας λόγω των προβλημάτων που αντιμετωπίζει το νοσοκομείο λόγω ελλείψεων κτλ, οι παρευρισκόμενοι σίγουρα δεν βρίσκονταν σε κλίμα ευφορίας…

Έτσι, η εκδήλωση ξεκίνησε με την ομιλία του προσωρινού Διοικητή του νοσοκομείου κ.Γιάννη Μπαίλη, ο οποίος πέραν τα χρέη του Διοικητή, εκτελεί και τα ιατρικά του καθήκοντα. 

Μάλιστα μετά το πέρας της ομιλίας του κ.Μπαίλη, παρέμβαση έκανε και ο Διευθυντής της Καρδιολογικής κλινικής κ.Οικονόμου ο οποίος αναφορικά σχετικά με τα όσα ανέφερε ο Υποδιοικητής της 6ης ΥΠΕ κατά την επίσκεψη του στο νοσοκομείο, Δείτε ΕΔΩ, τα χαρακτήρισε μπαλώματα και ημίμετρα.


Αναλυτικά ο κ.Μπαίλης στην ομιλία του ανέφερε τα εξής:


"Στο δύσκολο χρόνο που πέρασε, η λειτουργία του νοσοκομείου στηρίχτηκε κυρίως στην προσπάθεια των εργαζομένων. 

Χτες σε συνέχεια της επίσκεψης στο Υπουργείο Υγείας των φορέων της πόλης επισκέφθη το νοσοκομείο, ο υποδιοικητής της 6ης Υ.Πε. κ.Κωστακιώτης. 

Συζήτησα μαζί του όλα τα τρέχοντα και σοβαρά ζητήματα λειτουργίας του νοσοκομείου και δόθηκε η δυνατότητα και στο σύλλογο εργαζομένων , να παραθέσει τα αιτήματα όπως άλλωστε άριστα έπραξε και στην συνάντηση με τον κ.Υπουργό.

Από την συνάντηση έχω να σας ανακοινώσω ότι δόθηκαν οι εξής υποσχέσεις : Πρόσληψη από 1/1/16 Ορθοπεδικού.  
Διερεύνηση αν μπορεί να πραγματοποιηθεί λειτουργία της χειρουργικής κλινικής εναλλάξ με την Λευκάδα σε επίπεδο εφημεριών έως ότου στελεχωθεί. 
Η δυνατότητα πρόσληψης επικουρικών ιατρών 4-6  ακόμη με εξασφαλισμένη χρηματοδότηση. 
Βοήθεια χρηματοδότησης του νοσοκομείου ειδικά στον τομέα του Φαρμακείου (ανακατανομή) 
Θέματα που αφορούν μετακίνηση Νοσηλευτικού και Διοικητικού προσωπικού Θέματα στελέχωσης κλινικών και Τ.Ε.Π. με γενικούς ιατρούς και Αγροτικούς.  

Εκτιμώ και εύχομαι ότι από την υλοποίηση των παραπάνω θα σημειωθεί σημαντική βελτίωση στην λειτουργία του νοσοκομείου και θα διασφαλιστεί η συνέχειά του. 

Έτσι λοιπόν το 2016 σας καλώ να συνεχίσετε με την ίδια προσπάθεια και επιμονή και με θετική σκέψη να εργάζεστε.  

Εγώ προσωπικά με τα παράλληλα καθήκοντά του ιατρού και  του προσωρινού Διοικητή , θα προσπαθήσω να επιλύσω μέσω του Δ.Σ. όλα τα δίκαια αιτήματα των εργαζομένων. 

Ευχαριστώ λοιπόν, όλους τους εργαζόμενους, για την προσπάθεια που καταβάλλουν προς όφελος των πολιτών αλλά και το δικό τους.  

Έχω βέβαια με τα λύπης μου παρατηρήσει και κάποια ζητήματα όχι καλής διάθεσης για συνεργασία και προσφορά. Κάποια φαινόμενα ολιγωρίας που επιβαρύνουν το υπόλοιπο προσωπικό.  

Θέλω να υπενθυμίσω ότι υπηρετούμε αυστηρά το Δημόσιο Τομέα.  

Τέτοια φαινόμενα μη επιτρεπτά , θα φροντίσω να περιοριστούν στο ελάχιστο όπως έχω καθήκον.

Σας ευχαριστώ για την παρουσία σας και σας εύχομαι Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά."


Ενώ ο τυχερός που κέρδισε το φλουρί, κέρδισε και μια πενταήμερη άδεια. 

Την πίτα έκοψε ο προσωρινός πρόεδρος του Δ. Σ., κ.Ευκλείδης Φονταράς. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου