Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Κυριακή, Ιανουαρίου 24, 2016

ΠΡΕΒΕΖΑ: Βγήκε από το σπίτι και αντίκρισε το αμάξι του, σ΄ αυτήν την κατάσταση...


Δεν πίστευε στα μάτια του, ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου των φωτογραφιών που σας παρουσιάζουμε.


Μια δυσάρεστη εικόνα, περίμενε τον κάτοχο του ιχ, αφού σήμερα Κυριακή, αντίκρισε το αυτοκίνητό του...στραπατσαρισμένο. Όπως μας ενημέρωσε ο ίδιος ο ιδιοκτήτης αφού επικοινώνησε μαζί μας, περί τις 6 τα ξημερώματα της Κυριακής, άκουσε έναν εκκωφαντικό θόρυβο επί της οδού Καλημέρη, όπου και ήταν παρκαρισμένο το αυτοκίνητο. 

Το πρωί όμως κατάλαβε τι ήταν αυτό που είχε συμβεί. Οδηγός, προσέκρουσε στο σταθμευμένο ιχ, και έγινε καπνός. 




Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες το αμάξι που προκάλεσε το τροχαίο ατύχημα, είναι χρώματος κόκκινου, ενώ και ο ίδιος, αυτός που προκάλεσε το ατύχημα και την έκανε με ελαφρά, υπέστη και το δικό του όχημα ζημιές, αφού του έσπασε το ψυγείο. 


Στο σημείο κλήθηκαν αστυνομικοί της τροχαίας για την καταγραφή του συμβάντος, ενώ από τον ιδιοκτήτη του ιχ που του συνέβη αυτό το δυσάρεστο γεγονός, γίνεται έκκληση, όποιος γνωρίζει κάτι σχετικά να επικοινωνήσει με το τμήμα τροχαίας, ή με τον ίδιον στο 6932090368. 

Μάλιστα, δεν ήταν πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο, πριν δύο μήνες ένας άλλος ασυνείδητος οδηγός, ο οποίος προκάλεσε ατύχημα, την κοπάνησε από το σημείο, όπως μπορείτε να δείτε ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου