Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Παρασκευή, Ιανουαρίου 08, 2016

ΠΡΕΒΕΖΑ: Ακόμα και μετά την παύση του, ο Τέως Διοικητής του νοσοκομείου, Νίκος Γεωργάκος, δείχνει το ενδιαφέρον του !


ΑΙΤΗΜΑ ΕΠΙΣΚΕΨΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ –ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕΩΣ ΤΩΝ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΣΤΟ Γ. ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΡΕΒΕΖΑΣ.


Κύριε Διευθυντά της Ιατρικής Υπηρεσίας,

Με την παρούσα επιστολή και σεβόμενος το θεσμικό πλαίσιο της λειτουργίας του Νοσοκομείου αλλά και γνωρίζοντας από την άριστη συνεργασία μας το μεγάλο σας ενδιαφέρον για την ορθή και πλήρη λειτουργία του Νοσοκομείου μας, αιτούμαι την άδειά σας να επισκεφθώ και να συνδράμω – λόγω και της μη τοποθέτησης νέου Διοικητή- ως προς την τελική επίβλεψη παραλαβής των νέων μηχανημάτων, προγραμμάτων πληροφορικής αλλά και της ολοκλήρωσης των οικοδομικών εργασιών στο Νοσοκομείο.

Προς ενημέρωσή σας, η αγορά των εν λόγω νέων μηχανημάτων, προγραμμάτων πληροφορικής  αλλά και το ποσό για τις τεχνικές εργασίες εξασφαλίστηκε από την σωστή διαχείριση του προϋπολογισμού κατά το τρέχον έτος αλλά και  από τις άμεσες κινήσεις αξιοποίησης της οριακής χρονικά αύξησης της χρηματοδότησης (πραγματικά της τελευταίας στιγμής από πλευράς του Υπουργείου Υγείας) στο πλαίσιο των νόμιμων και διαφανών διαδικασιών όπως αυτές προβλέπονται από το Υπουργείο Υγείας.

Ως Διοικητής και πάντα σε άριστη συνεργασία με το Διοικητικό προσωπικό, το Τμήμα Πληροφορικής και την Διεύθυνση Τεχνικής Υπηρεσίας του Νοσοκομείου μας, επιτύχαμε έχοντας στρατηγικά προετοιμάσει όλες τις απαραίτητες προεργασίες για την κάλυψη των εν λόγω αναγκών την πλήρη αξιοποίηση του ποσού της προσαύξησης ( της τελευταίας στιγμής)  κάτι που τα περισσότερα Νοσοκομεία στη χώρα δεν το κατάφεραν λόγω του ελάχιστου χρόνου που υπήρχε για τις νόμιμες διαδικασίες αν κάποιος δεν ήτανε ήδη καλά και πλήρως προετοιμασμένος.

Για το λόγο αυτό αναμένω τη θετική σας ανταπόκριση στο εν λόγω αίτημά μου το οποίο και βασίζεται στο αδιάλειπτο και συνεχές ενδιαφέρον μου ως πολίτης της Πρέβεζας αλλά και τέως Διοικητής για την ορθή και πλήρη λειτουργία του Νοσοκομείου μας το οποίο καμία κομματική και στρατευμένη παύση δεν μπορεί να μου αφαιρέσει.

Με εκτίμηση
και παραμένοντας πάντα στη διάθεσή σας
Νίκος Γεωργάκος


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου