Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Τρίτη, Μαρτίου 01, 2016

ΠΡΕΒΕΖΑ: Από τη μια έχει καταντήσει γραφικό, από την άλλη διαφήμιση για τον Νομό Πρέβεζας


Όπως έχουμε γράψει σε παλαιότερες σχετικές μας αναρτήσεις, μπορεί η παρουσία του κυβερνητικού βουλευτή Κώστα Μπάρκα στην εκλογική του περιφέρειά να μην είναι τόσο συχνή όσο ήταν βουλευτής της αξιωματικής αντιπολίτευσης, όμως τίθενται κάποια ζητήματα.


Όποιος είχε καημό να δει τον Κώστα Μπάρκα, έφτανε απλά να ανοίξει τον τηλεοπτικό του δέκτη και με ένα γρήγορο ζάπινγκ σίγουρα κάπου θα τον πετύχαινε σε κάποιες από τις πρωινές, ενημερωτικές εκπομπές. 

Πράγματι όμως το τελευταίο διάστημα, όπως πληροφορηθήκαμε, ο ίδιος ο Βουλευτής, πήρε τα μηνύματα, ότι η συχνή παρουσία του σε πανελληνίου βεληνεκούς τηλεοπτικούς σταθμούς δεν του κάνει και ιδιαίτερο καλό και για αυτό το λόγο, κάπου το έχει μετριάσει.

Ενώ κάποιοι δεν διστάζουν λόγο της επαναλαμβανόμενης αυτής παρουσίας του στα κανάλια να του αποδώσουν διόλου κολακευτικά επίθετα. 

Από την άλλη όμως και οφείλουμε να αναγνωρίσουμε, ότι άσχετα αν συμφωνούμε ή διαφωνούμε με την παρουσία του Κώστα Μπάρκα στα κανάλια ή ακόμα και με τα όσα ο ίδιος αναφέρει στις τηλεοπτικές του εμφανίσεις - συνεντεύξεις, θα πρέπει μέσα και από αυτό να του αναγνωρίσουμε ότι μέσω του ίδιου γίνεται μια πρώτης τάξεως διαφήμιση στον Ν.Πρέβεζας και αυτό είναι κέρδος... και μεγάλο μάλιστα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου