Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Τετάρτη, Απριλίου 06, 2016

Αποκλειστικό - Συμβόλαιο 1.000.000 ευρώ στον Πάνο Καμμένο για το Top Gun 2 !!!


Οι προσβάσεις του υπουργού Εθνικής Αμυνας στο Jewish lobby πέρα από την ζωτική σημασία τους στην αμυντική συνεργασία της χώρας άνοιξαν στον Πάνο Καμμένο τις πόρτες του Χόλιγουντ και μάλιστα έναντι αμοιβής που δεν την λες αμελητέα.

Ο Υπουργός θα έχει παρουσία 7΄στην Top Gun 2 γυρίσματα του οποίου θα γίνουν στην βάση της Σούδας. Αυτή τη φορά η ταινία θα βρεθεί πολύ κοντά στην πολεμική πραγματικότητα της Μεσογείου μια και το σενάριο αφορά την ζωή των Αμερικανών πιλότων που εξορμούν στο Αφγανιστάν και το Ιράκ ενώ και το Κράτος του ISIS περιλαμβάνεται στο σενάριο. Οι παραγωγοί της ταινίας θα είναι ξανά το δίδυμοDon Simpson και Jerry Bruckheimer σε συνεργασία με την Papamount Pictures. Ο Jerry Bruckheimer είναι παιδί γερμανοεβραίων που μετανάστευσαν στο Nτιτρόιτ.
H φωτογραφία του υπουργού Εθνικής Αμυνας από την έναρξη της Πολυεθνικής Αεροπορικής Διακλαδικής Άσκησης Μεσαίας Κλίμακας «Ηνίοχος 2016».

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, συνοδευόμενος από τον Αρχηγό ΓΕΑ Αντιπτέραρχο (Ι) Χρήστο Βαΐτση, στο πλαίσιο της επίσκεψης του στην 117 Πτέρυγα Μάχης στην Αεροπορική Βάση Ανδραβίδας και της παρουσίας του στην έναρξη της Πολυεθνικής Αεροπορικής Διακλαδικής Άσκησης Μεσαίας Κλίμακας «Ηνίοχος 2016», συμμετείχε σε πτήση με μαχητικό αεροσκάφος «F-4E Phantom»

kourdistoportocali.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου