Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Τρίτη, Απριλίου 12, 2016

Η ΕΥΔΑΠ προσλαμβάνει 300 μόνιμους


Τριακόσιες μόνιμες προσλήψεις σε 30 ειδικότητες όλων των εκπαιδευτικών κατηγοριών θα πραγματοποιήσει η ΕΥΔΑΠ εντός του 2016 μετά το πράσινο φως που άναψε το ΔΣ της εταιρείας.



Νέα προκήρυξη θα εκδώσει το ΑΣΕΠ το επόμενο διάστημα για μόνιμες προσλήψεις διαφόρων ειδικοτήτων στην ΕΥΔΑΠ. Οι προσλήψεις τακτικού προσωπικού στην εταιρεία ύδρευσης θα έρθουν μετά την έγκριση του Διοικητικού Συμβουλίου. 

Το Διοικητικό Συμβούλιο, στην 1180  Συνεδρίασή του, που διεξήχθη στις 30 Μαρτίου 2016, και αφού έλαβε υπόψη την από 22.3.2016 εισήγηση της Διεύθυνσης Ανθρώπινων Πόρων αλλά και την εισήγηση του Διευθύνοντος Συμβούλου της Ε.ΥΔ.Α.Π. Α.Ε., κ. Ιωάννη Μπενίση αποφάσισε κατά πλειοψηφία την πρόσληψη, βάσει των διατάξεων του Ν.2190/1994, όπως τροποποιήθηκαν και ισχύουν, τριακοσίων (300) ατόμων, με σύμβαση εξηρτημένης εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου, διαφόρων ειδικοτήτων. 

Οι περισσότερες προσλήψεις θα αφορούν εργάτες αποφοίτους υποχρεωτικής εκπαίδευσης αλλά και μία πλειάδα ειδικοτήτων με κριτήριο το απολυτήριο Λυκείου αλλά και Πανεπιστημιακής εκπαίδευσης. 

Το νέο προσωπικό θα προσληφθεί μέσω ΑΣΕΠ και θα απασχοληθεί με σύμβαση εξαρτημένης εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου, στις εξής ειδικότητες:






dikaiologitika.gr






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου