Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Τρίτη, Μαΐου 24, 2016

Νέα απόφαση για παράταση στην αποχή - απεργία των δικηγόρων - Η αποχή συνεχίζεται εως τις 6 Ιουνίου και έπεται συνέχεια !


Συνεχίζουν ακάθεκτοι οι Δικηγορικοί Σύλλογοι της χώρας την αποχή - απεργία των δικηγόρων σύμφωνα με νέα απόφαση της Ολομέλειας των συλλόγων που εκδόθηκε σήμερα. Η αποχή συνεχίζεται εως τις 6 Ιουνίου.


Με απόφαση της συντονιστικής επιτροπής των Δικηγορικών Συλλόγων της Ελλάδος, που συνήλθε σήμερα στα γραφεία του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών αποφασίστηκε η παράταση της Πανελλαδικής αποχής των δικηγόρων μέχρι και την 6η Ιουνίου 2016, ενώ την μεθεπόμενη Παρασκευή 3 Ιουνίου 2016 συνέρχεται η Ολομέλεια των προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων της Ελλάδος, για να καθορίσει την περαιτέρω στάση του δικηγορικού σώματος. 

Σχεδόν 150.000 δίκες σε όλη την Ελλάδα και δεκάδες εκατομμύρια ευρώ χαμένα έσοδα από τα Πρωτοδικεία της χώρας, είναι η πρώτη εκτίμηση των απωλειών ενώ την αποχή «πληρώνουν» και οι ίδιοι οι δικηγόροι. Θύματα επίσης και οι πολίτες που βρίσκονται καθημερινά αντιμέτωποι με δύσκολες καταστάσεις από τις οποίες δεν μπορούν να “προστατευτούν”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου