Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Τετάρτη, Μαΐου 25, 2016

ΠΡΕΒΕΖΑ: Τέλος Ιουνίου αναμένεται η τοποθέτηση του νέου Διοικητή στο νοσοκομείο της Πρέβεζας – Επικρατέστερος ο…


Στο πλαίσιο της τοποθέτησης νέων διοικητών στα νοσοκομείο της χώρας, που ήδη σε αρκετά από αυτά έχει γίνει η αλλαγή σκυτάλης και έχουν τοποθετηθεί οι νέοι Διοικητές από τους γιατρούς που εκτελούσαν προσωρινά χρέη διοικητών, αναμένεται και η τοποθέτηση των νέων διοικητών στα υπόλοιπα νοσοκομεία της χώρας.


Έτσι, σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές του PrevezaBest, η τοποθέτηση των νέων διοικητών στα υπόλοιπα νοσοκομεία της χώρας, αναμένεται να έχει τελειώσει έως τα τέλη Ιουνίου.  Μιλάμε ξεκάθαρα για μια κομματική θέση που η επιτροπή αξιολόγησης που όρισε ο Σύριζα έχει θέσει αυξημένα κριτήρια. (Όπως είχαμε ενημερωθεί στην διαδικασία των συνεντεύξεων, οι προηγούμενοι διοικητές που είχαν οριστεί από το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας, "κόπηκαν" με συνοπτικές διαδικασίες). 

Στο νοσοκομείο της Πρέβεζας, αιτήσεις υπέβαλλαν περίπου είκοσι άτομα, εκ των οποίων το επικρατέστερο όνομα για την κάλυψη της θέσης είναι αυτό που είχε από την πρώτη στιγμή ακουστεί, του Καθηγητή ΤΕΙ Ηπείρου στην Πρέβεζα, Μ. Παππά, ο οποίος και φέρει τους απαραίτητους τίτλους σπουδών καθώς και των μεταπτυχιακών που έχει ορίσει ως κριτήρια η επιτροπή αξιολόγησης.   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου