Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Πέμπτη, Ιουνίου 30, 2016

Για πρώτη φορά στην Πρέβεζα από την "Εξέλιξη" Ανοιχτή εξ αποστάσεως εκπαίδευση σε συνεργασία με το πανεπιστήμιο Νεάπολης Πάφου μεταπτυχιακό


H DLU του Πανεπιστημίου Νεάπολις χρησιμοποιεί την πιο σύγχρονη τεχνολογία ηλεκτρονικής πλατφόρμας και προσφέρει στους φοιτητές μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών σε σύγχρονες ειδικότητες.


Ο σκοπός της DLU είναι η υποστήριξη των φοιτητών αλλά και των ακαδημαϊκών του Πανεπιστημίου τόσο στη σύγχρονη όσο και στην ασύγχρονη εξ αποστάσεως εκπαίδευση. Η βασική φιλοσοφία της μονάδας είναι η διασφάλιση της ισότητας στην πρόσβαση της πληροφορίας με σεβασμό στην ιδιαιτερότητα και στις ανάγκες των φοιτητών του Πανεπιστημίου μας. Όραμα μας είναι να δημιουργήσουμε μια μονάδα που θα αποτελεί πρότυπο στην ΑεξΕ για όλα τα Πανεπιστήμια που προσφέρουν ανάλογα προγράμματα σπουδών. 

Στόχοι της DLU είναι: Η παροχή εξ αποστάσεως εκπαίδευσης ανταποκρινόμενη στις ανάγκες: των φοιτητών, διασφαλίζοντας παράλληλα ότι επιτυγχάνονται οι σκοποί και τα αποτελέσματα του κάθε μαθήματος χωριστά. του ακαδημαϊκού προσωπικού που εμπλέκεται στην ΑεξΕ ώστε να είναι σε θέση να χρησιμοποιεί και να εμπλουτίζει το ηλεκτρονικό υλικό και τις πηγές που είναι διαθέσιμες και αξιοποιήσιμες από την τεχνολογία της ΑεξΕ. 

Η αξιοποίηση της ηλεκτρονικής πλατφόρμας για την ενίσχυση της έρευνας και ανάπτυξης του Πανεπιστημίου με ωφελούμενους τους φοιτητές, την ακαδημαϊκή κοινότητα και την τοπική κοινωνία της Κύπρου. 

Η διασύνδεση της ΑεξΕ με θεσμικούς φορείς του ιδιωτικού και του δημοσίου τομέα με σκοπό τη δημιουργία και τη διατήρηση ανταγωνιστικού πλεονεκτήματος ως μία συνεχή αναπτυξιακή διαδικασία μάθησης και κοινωνίας της γνώσης.

Διαβάστε περισσότερα στην ιστοσελίδα της exelixi-preveza.edu.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου