Σε ένα φιλόξενο χώρο στο Λούρο και με τη Δασκάλα Κατσαούνου Γρηγορία γεμάτη ενέργεια να διδάσκει πάνω από 60 μέλη-αθλητές, βρεθήκαμε για να δούμε από κοντά και να επιβεβαιώσουμε τις φήμες ότι αυτός ο σύλλογος γεννάει αθλητές-πρωταθλητές μιας άρτιας πολεμικής τέχνης.
Το TAE KWON DO, μέσα από την άσκηση και τη διαρκή εξάσκηση βοηθά στην απόκτηση της χαμένης αυτοπεποίθησης του αυθορμητισμού και του χαμένου θάρρους. Η εξάσκηση έχει ευεργετικά αποτελέσματα πάνω στο σώμα, το καθιστά καλλίγραμμο εύκαμπτο, ανθεκτικό, ισχυρό, υγιές και ακμαίο.
Συγκεκριμένα η Δασκάλα Κατσαούνου Γρηγορία 5 dan τόνισε: ο καθένας μπορεί vα να κάνει Taekwondo, ο οποίος έχει τη δύναμη και την αγαπη για μάθηση. Είτε άνδρας ή γυναίκα, είτε μικρός ή μεγάλος.Δεν πρέπει να είστε απαραίτητα δυνατός ή ευκίνητος, η θέληση αρκεί!! "Κι εσύ μπορείς".




%20.gif)












Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου