Παρασκευή, Ιανουαρίου 20, 2017

ΠΡΕΒΕΖΑ: Σχεδιάζουμε, κατασκευάζουμε Δημιουργούμε- Το Κομιτάτο πάει Όαση...


Η Πρέβεζα και η ευρύτερη περιοχή, έχει μπει για τα καλά, σε αποκριάτικους ρυθμούς, από νωρίς, εξαιτίας του Καρναβαλικού Κομιτάτου Πρέβεζας, που συνεχίζει τις δράσεις του.


Αυτή την Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2017, στις 11 το πρωί, καλούνται οι εκπρόσωποι των Γκρουπ, οι φίλες και οι φίλοι του Καρναβαλικού Κομιτάτου Πρέβεζας, στο Αποκριάτικο Δρώμενο "Σχεδιάζουμε, κατασκευάζουμε, δημιουργούμε" που θα πραγματοποιηθεί στο πολιτιστικό κέντρο ΟΑΣΗ του δήμου Πρέβεζας.

Αυτή η δράση εντάσσεται στο παιχνίδι του "Κρυμμένου θησαυρού" και αντικειμενικό σκοπό είναι να προσθέσουμε φωτεινά και αισιόδοξα χρώματα, στην πόλη της Πρέβεζας. Θα συγκεντρωθεί υλικό, για να δημιουργηθούν Αποκριάτικες γιρλάντες και να στολιστεί η Λεωφόρος της... Αποκριάς, η Λεωφόρος Ειρήνης. Χρειαζόμαστε προτάσεις, ιδέες, χέρια, πόδια και καλή συνεργασία, για να πάνε όλα καλά! Το Κομιτάτο λοιπόν την Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2017, στις 11 το πρωί πάει Όαση, με το Καρναβαλικό δρώμενο:

"Σχεδιάζουμε-κατασκευάζουμε-Δημιουργούμε".

Επίσης τόσο την Κυριακή 22 Ιανουαρίου, όσο και την Κυριακή 29 Ιανουαρίου, τα χορευτικά σχήματα που θα συμμετέχουν στην τελετή έναρξης του Καρναβαλιού, καλούνται να προσκομίσουν σε CD, τα τραγούδια που θα χορέψουν. Θα απευθυνθούν στον κ. Κώστα Προβατά, για τον συντονισμό των προγραμμάτων τους, ώστε να κυλήσουν όλα στην εντέλεια!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του PrevezaBest στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα‘