Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Κυριακή, Φεβρουαρίου 12, 2017

ΕΚΛΟΓΕΣ στις 24 Σεπτεμβρίου, Το πλοίο «Ελλάς» βυθίζεται. Οι πιο ξύπνιοι και δυναμικοί επιβάτες του φεύγουν, πηδάνε σε όποια βάρκα βρίσκουν μπροστά τους. Οι άλλοι, προφανώς ακούν την ορχήστρα που παίζει «έχετε γεια βρυσούλες»…


...Μαζί με τις γερμανικές συμφώνησαν Τσίπρας-Σουλτς! Ο Τσίπρας εκτιμά ότι με την προεκλογική πόλωση θα μπορούσε να τις κερδίσει!


Είναι πολύ πιθανό ο Αλέξης Τσίπρας να τραβήξει την αξιολόγηση ως τις γερμανικές εκλογές με την ελπίδα να κερδίσει  το SPD και ο Σουλτς. Ταυτόχρονα με τις γερμανικές εκλογές θέλει να προκηρύξει και ο ίδιος εκλογές, δηλαδή στις 24 Σεπτεμβίου 2017!
Σύμφωνα με πληροφορίες του “Κουρδιστού Πορτοκαλιού” Τσίπρας και Σουλτς συμφώνησαν να διεξαχθούν ταυτόχρονα και εκλογές στην Ελλάδα και την Γερμανία την ίδια Κυριακή του Σεπτεμβρίου!
Στο μεταξύ Σουλτς-Τσίπρας ετοιμάζουν κοινό μέτωπο κατά Μέρκελ-Σόιμπλε και Μητσοτάκη.
Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι δεν έχει προσδιορισθεί ραντεβού Μητσοτάκη-Σουλτς στην ερχόμενη εβδομάδα στο Βερολίνο.
Ο Τσίπρας εκτιμά ότι με την προεκλογική πόλωση που θα υπάρξει για το ελληνικο ζήτημα τόσο στην Γερμανία, όσο και στην Ελλάδα θα μπορούσε ακόμη και να κερδίσει τις εκλογές!
Ως τότε βέβαια το κράτος θα τρέφεται με τα 5-6 δις ευρώ που έχει στα ταμεία του από την υπερφορολόγηση και η αγορά θα γονατίζει. Η χώρα χωρίς επενδύσεις οδηγείται στα βράχια ενώ χιλιάδες ελεύθεροι επαγγελματίες κλείνουν τα βιβλία τους εξαιτίας του Ασφαλιστικού τέρατος των Κατρούγκαλου-Αχτσιόγλου.
Η φοροεπιδρομή κατά δικαίων και αδίκων είναι ενδεικτική της πλήρους πολιτικής αναλγησίας μπροστά στην σκοπιμότητα διατήρησης και συντήρησης ενός πελατειακού κράτους που βυθίζεται γράφει ο σύμβουλος έκδοσης του Κουρδιστού ΠορτοκαλιούΑθανάσιος Χ. Παπανδρόπουλος.
Ενώ έκλεισε ο πρώτος μήνας του 2017, τα μηνύματα για την συνέχεια είναι δυσάρεστα. Επιχειρήσεις και πολίτες καλούνται να πληρώσουν όλο και πιο ακριβά την κυβερνητική διαχείριση των Συριζανέλ, η οποία ήδη επιβάρυνε την χώρα με 90 δισεκατομμύρια ευρώ το πρώτο εξάμηνο του 2016. Σήμερα πρέπει να πληρωθεί ο βαρύς αυτός λογαριασμός. Έτσι, η εγχώρια μεσαία τάξη οδηγείται στην αγχόνη, από δε την καταστροφή της τίποτα θετικό δεν θα προκύψει.
Δεν το καταλαβαίνουν αυτό οι κυβερνώντες; Δεν έχουν πλέον καμμία επαφή με την πραγματικότητα, ή μήπως αυτή δεν τούς ενδιαφέρει; Δεν διαβάζει κανείς έρευνες και διαπιστώσεις που γίνονται από επίσημους θεσμικούς φορείς, όπως ο ΣΕΒ, η ΓΣΕΒΕΕ, τα Εμποροβιομηχανικά Επιμελητήρια; Αγνοούν ότι το 2016 έκλεισαν στην Ελλάδα 36.000 επιχειρήσεις και άλλες 62.000 βρέθηκαν αντιμέτωπες με κατασχέσεις και δεσμεύσεις λογαριασμών; Δεν τούς λέει κανένας ότι 3 στις 10 επιχειρήσεις δεν θα ανταποκριθούν το 2017 στις φορολογικές τους υποχρεώσεις; Τούς είναι άγνωστο ότι σε έρευνα της ΓΣΕΒΕΕ, 98 στις 100 επιχειρήσεις δηλώνουν ότι δεν θα κάνουν καμμία επένδυση;
Όχι.
Όλα αυτά που προηγούνται είναι άγνωστα για τους Συριζανέλ. Το μόνο που τούς ενδιαφέρει είναι η παραμονή τους στην εξουσία, η καλή ζωή που αυτή προσφέρει και οι πωλήσεις σε σανό σε αυτούς που νομίζουν ότι τα ξέρουν όλα, όταν αγνοούν τα πάντα…
Υπό αυτές τις συνθήκες, οι ώρες είναι κρίσιμες για την χώρα και τα τεράστια προβλήματά της δεν επιλύονται με επικοινωνιακά τεχνάσματα και κενόλογες υποσχέσεις. Το πλοίο «Ελλάς» βυθίζεται. Οι πιο ξύπνιοι και δυναμικοί επιβάτες του φεύγουν, πηδάνε σε όποια βάρκα βρίσκουν μπροστά τους. Οι άλλοι, προφανώς ακούν την ορχήστρα που παίζει «έχετε γεια βρυσούλες»…

kourdistoportocali

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου