Παρασκευή, 21 Απριλίου 2017

ΠΡΕΒΕΖΑ: Στις εκδηλώσεις του 16ου Πασχαλινού Φεστιβαλ της Μόσχας, θα συμμετάσχει το Παιδικό Τμήμα της Χορωδίας "Αρμονία"Το Παιδικό Τμήμα της  Χορωδίας  "Αρμονία" Πρέβεζας αναχωρεί την Κυριακή 23 Απριλίου για την πρωτεύουσα της Ρωσίας Μόσχα  όπου θα συμμετάσχει στις εκδηλώσεις του 16ου Πασχαλινού Φεστιβαλ της Μόσχας.
Θα δώσει 3 συναυλίες σε Ναούς και αίθουσα Μουσικού Ιδρύματος  , εκπροσωπώντας την Ελλάδα στο ανωτέρω φεστιβάλ.Η συμμετοχή της χορωδίας μας γίνεται , μετά από πρόσκληση του Υπουργείου Πολιτισμού της Ρωσικής Ομοσπονδίας και την ανάληψη της φιλοξενίας εκ μέρους των διοργανωτών . 

Το Πασχαλινό Φεστιβάλ της Μόσχας, το οποίο διευθύνει ο Valery Gergiev ένας από τους μεγαλύτερους Ρώσους μουσικούς και μαέστρους (Γενικός και Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Θεάτρου Μαρίνσκι στη Μόσχα και Μαέστρος της Φιλαρμονικής Ορχήστρας του Μονάχου) , τελεί υπό την αιγίδα των Υπουργείων Πολιτισμού και Άμυνας της Ρωσικης Ομοσπονδίας, του Δήμου της Μόσχας και έχει την ευλογία του Πατριάρχη Μόσχας και Πασών των Ρωσιών Κυρίλλου. 

Αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα μουσικά φεστιβάλ παγκοσμίως με πάνω από 150 εκδηλώσεις σε όλη σχεδόν τη Ρωσική επικράτεια. 

Έχει διάρκεια από τις 16 Απριλίου έως και τις 9 Μαϊου 2017.

                                                                                                                    μετά τιμής
                                                                                                                    για το Δ.Σ.
                                                                                                                    ο Πρόεδρος
                                                                                                                  Απόστολος Αντωνίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του PrevezaBest στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα‘