Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Πέμπτη, Απριλίου 13, 2017

ΗΠΕΙΡΟΣ: Με καλό καιρό θα σουβλίσουμε τον οβελία – Στα ορεινά όμως πρέπει λίγο να βιαστούν…


Καλός και σχετικά ζεστός αναμένεται ο καιρός τις επόμενες ημέρες, κατά τη διάρκεια όμως των μεσημβρινών ωρών στο εσωτερικό της περιφέρειας και ιδιαίτερα στα ορεινά τμήματα θα αναπτύσσονται νεφώσεις και θα σημειώνονται τοπικές μπόρες.
Τα φαινόμενα γρήγορα θα σταματούν και ο καιρός έως τις πρώτες βραδινές ώρες θα βελτιώνεται. Σε περιοχές στα πεδινά και παραθαλάσσια τμήματα ο καιρός θα είναι καλύτερος και δεν περιμένουνε να σημειωθούν βροχοπτώσεις. Έτσι, την Κυριακή του Πάσχα στα πεδινά και παράκτια τμήματα της Ηπείρου θα επικρατεί ηλιοφάνεια καθόλη τη διάρκεια της ημέρας, με λίγες μόνο σποραδικές νεφώσεις. Στις ημιορεινές και ορεινές περιοχές από το μεσημέρι περιμένουμε να αναπτυχθούν νεφώσεις, φαίνεται όμως ότι τοπικές βροχές θα σημειωθούν μόνο στα ορεινά τμήματα των νομών Άρτας, Ιωαννίνων και Θεσπρωτίας. Οπότε όσο νωρίτερα μέσα στη μέρα ολοκληρωθεί το ψήσιμο του οβελία και το εορταστικό τραπέζι τόσο καλύτερος θα είναι ο καιρός.
Οι άνεμοι θα πνέουν γενικά από βόρειες διευθύνσεις έως 3 μποφόρ, στρεφόμενοι από την Μ. Παρασκευή σε νοτιάδες με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα φτάσει τις μεσημεριανές ώρες στους 23 με 24 βαθμούς στα πεδινά και παραθαλάσσια τμήματα, στους 22 στα ημιορεινά και στους 18 με 19 βαθμούς στα ορεινά (πριν την έναρξη των βροχοπτώσεων).

Αναλυτική πρόγνωση του καιρού για κάθε περιοχή της Ηπείρου:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου