Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Τετάρτη, Απριλίου 05, 2017

Σκηνές από την νέα ταινία του Jason Bourne μεσούσης μεγάλης διαδήλωσης αγανακτισμένων που φωνάζουν «ελευθερία», μεταξύ αυτών και ο Τάκης Παππάς !


Η νέα ταινία του  Jason Bourne του ειδικού πράκτορα τον οποίον υποδύεται ο γνωστός σταρ του Χόλιγουντ Ματ Ντέιμον, περιλαμβάνει μισή ώρα σκηνές  οι οποίες διαδραματίζονται μεσούσης μεγάλης διαδήλωσης αγανακτισμένων που φωνάζουν «ελευθερία» στην Αθήνα.

Μέσα στον γενικό χαμό με τις δυνάμεις καταστολής να τα δίνουν όλα εναντίον διαδηλωτών με σημαίες ελληνικές αλλά και κόκκινες, ο Τζέισον Μπορν (Ματ Ντέιμον) προσπαθεί να διαφύγει από τον Βενσάν Κασέλ, τον πληρωμένο εκτελεστή που καθοδηγείται και λειτουργεί σύμφωνα με τις διαταγές του σατανικού αρχηγού της CIA (Τόμι Λι Τζόουνς).


Βέβαια τα γυρίσματα δεν δόθηκε άδεια να γίνουν στην Ελλάδα και έτσι έγιναν στα Κανάρια Νησιά. Το PrevezaBest όμως σε παγκόσμια αποκλειστικότητα σας δείχνει ποιες σκηνές διαδήλωσης περιλαμβάνει η νέα αυτή ταινία....που δεν είναι άλλη από των μελών της ΚΕΔΕ όπου μεταξύ άλλων διαδηλωτών που φωνάζουν ελευθερία και ο δικός μας ΤΑΚΗΣ ΠΑΠΠΑΣ, 


ο οποίος μάλιστα στην έκτακτη συνεδρίαση της ΚΕΔΕ έφαγε κατά κράτος τον Δήμαρχο κ.Μπαίλη....

Η εικόνα μιλάει από μόνη της !





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου