Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Δευτέρα, Μαΐου 29, 2017

Εγγραφές νηπίων – βρεφών στους Παιδικούς Βρεφονηπιακούς Σταθμούς του Δήμου Πρέβεζας για το σχολ έτος 2017-2018



Βρεφονηπιακός Σταθμός   Ολοκληρωμένης Φροντίδας
λειτουργία  τμήματος   νηπίων   Α.Μ.Ε.Α

Μετά την υπ' αριθμ  5122/23-5-2017 πρόσκληση ενδιαφέροντος η Ε.Ε.Τ.Α.Α καλεί τους ενδιαφερόμενους γονείς να συμμετέχουν στο πρόγραμμα << εναρμόνιση επαγγελματικής οικογενειακής ζωής έτους 2017-2018 >>.

Με την ανάρτηση του ενδεικτικού μη εξαντλητικού καταλόγου φορέων που θα συμμετέχουν στο πρόγραμμα  ο   Δήμος Πρέβεζας  εντάσσεται σε αυτό . 

Σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα που έχει αναρτήσει στην ιστοσελίδα της η Ε.Ε.Τ.Α.Α οι ενδιαφερόμενοι γονείς θα υποβάλουν τις αιτήσεις τους μέχρι την 9η-5-2017 ενώ τα τελικά αποτελέσματα θα ανακοινωθούν την 4η -7-2017 .

Στο κτίριο του Βρεφονηπιακού Σταθμού  Ολοκληρωμένης Φροντίδας του Δήμου Πρέβεζας επί της οδού Δ. Σολωμού 20 -περιοχή Υδατόπυργου θα λειτουργήσει  για πρώτη χρονιά  τμήμα  νηπίων Α.Μ.Ε.Α.  με παροχή υπηρεσιών αγωγής -φροντίδας για 10 νήπια ηλικίας από 2,5 ετών ως 6,5 ετών .

Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι γονείς να ακολουθήσουν τα σχετικό χρονοδιάγραμμα της πρόσκλησης  σε συνδυασμό με την από 29-5-2017 ανακοίνωση – δελτίο τύπου του Δήμου Πρέβεζας  για την  εγγραφή του τέκνου  τους στις μονάδες προσχολικής αγωγής του Δήμου  Πρέβεζας .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου