Δευτέρα, 29 Μαΐου 2017

Εγγραφές νηπίων – βρεφών στους Παιδικούς Βρεφονηπιακούς Σταθμούς του Δήμου Πρέβεζας για το σχολ έτος 2017-2018Βρεφονηπιακός Σταθμός   Ολοκληρωμένης Φροντίδας
λειτουργία  τμήματος   νηπίων   Α.Μ.Ε.Α

Μετά την υπ' αριθμ  5122/23-5-2017 πρόσκληση ενδιαφέροντος η Ε.Ε.Τ.Α.Α καλεί τους ενδιαφερόμενους γονείς να συμμετέχουν στο πρόγραμμα << εναρμόνιση επαγγελματικής οικογενειακής ζωής έτους 2017-2018 >>.

Με την ανάρτηση του ενδεικτικού μη εξαντλητικού καταλόγου φορέων που θα συμμετέχουν στο πρόγραμμα  ο   Δήμος Πρέβεζας  εντάσσεται σε αυτό . 

Σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα που έχει αναρτήσει στην ιστοσελίδα της η Ε.Ε.Τ.Α.Α οι ενδιαφερόμενοι γονείς θα υποβάλουν τις αιτήσεις τους μέχρι την 9η-5-2017 ενώ τα τελικά αποτελέσματα θα ανακοινωθούν την 4η -7-2017 .

Στο κτίριο του Βρεφονηπιακού Σταθμού  Ολοκληρωμένης Φροντίδας του Δήμου Πρέβεζας επί της οδού Δ. Σολωμού 20 -περιοχή Υδατόπυργου θα λειτουργήσει  για πρώτη χρονιά  τμήμα  νηπίων Α.Μ.Ε.Α.  με παροχή υπηρεσιών αγωγής -φροντίδας για 10 νήπια ηλικίας από 2,5 ετών ως 6,5 ετών .

Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι γονείς να ακολουθήσουν τα σχετικό χρονοδιάγραμμα της πρόσκλησης  σε συνδυασμό με την από 29-5-2017 ανακοίνωση – δελτίο τύπου του Δήμου Πρέβεζας  για την  εγγραφή του τέκνου  τους στις μονάδες προσχολικής αγωγής του Δήμου  Πρέβεζας .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του PrevezaBest στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα‘