Δευτέρα, 29 Μαΐου 2017

Δυο συλλήψεις από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πρέβεζας για 66 δενδρύλλια κάνναβης στην Βόνιτσα


Συνελήφθησαν σήμερα γύρω στις 12:30 το μεσημέρι από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πρέβεζας και της ΟΠΚΕ Πρέβεζας στην Βόνιτσα, ο 62χρονος ιδιοκτήτης αγροκτήματος και ένας 20χρονος Αλβανός οι οποίοι καλλιεργούσαν δενδρύλλια χασίς.


Αναλυτικότερα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν σε αγρόκτημα και σε αποθήκη που βρίσκεται σε αυτό, 66 δενδρύλλια χασίς ύψους από 30 εκατοστά μέχρι 1,5 μέτρο, όπως και 475 γραμμάρια αφορολόγητου χύμα καπνού που βρέθηκαν εκεί που καθόταν όταν συνελήφθη ο 20χρονος Αλβανός. 

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών, ενώ σε βάρος του 20χρονου σχηματίστηκε δικογραφία και για παράνομη είσοδο στη χώρα, αφού δεν διέθετε τα απαραίτητα ταξιδιωτικά έγγραφα.


agriniopress

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του PrevezaBest στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα‘