Σάββατο, 27 Μαΐου 2017

ΠΡΕΒΕΖΑ: Γιάννης Μπούρης "Όλο και περισσότεροι άνθρωποι στον κύκλο μου και όχι μόνο εκφράζουν στις ιδιωτικές μας συζητήσεις μια απέραντη απελπισία"Ο Γιάννης Μπούρης γνωστός επαγγελματίας των άνθεων, είναι από τους ιδιαίτερα ενεργούς πολίτες της πόλης και με πολλές ανησυχίες. Έτσι, θέλοντας να εξωτερικεύσει τις απόψεις του, μας απέστειλε την παρακάτω δήλωση:

"Όλο και περισσότεροι άνθρωποι στον κύκλο μου και όχι μόνο εκφράζουν στις ιδιωτικές  μας συζητήσεις μια απέραντη απελπισία. Σημαντική  λεπτομέρεια, είναι όλοι ελεύθεροι επαγγελματίες.

Οι ελεύθεροι επαγγελματίες βάλλονται από παντού. Από την μείωση της δουλειάς τους, από την αύξηση της φορολογίας καθώς  και από την υπόνοια της φοροδιαφυγής. Τό κλείσιμο των τραπεζών, το άδικο και ασταθές φορολογικό πλαίσιο καθώς και η διαπίστωση ότι δεν γίνεται κάτι για να αλλάξουν  αυτά τουλάχιστον μας εξοργίζουν . 


Οι ελεύθεροι επαγγελματίες, οι επιχειρηματίες είναι ο μόνος κλάδος που συνεισφέρει θετικά στην ανάκτηση του Α.Ε.Π.  Είναι αυτό που συνεχώς λέω ο μοχλός ανάπτυξης και εξόδου από την κρίση. Το ίδιο διαπιστώνουν όσοι ασχολούνται με τον τουριστικό τομέα, προχειρότητα και καθόλου συγκροτημένη πολιτική .

Οι δυνατότητες είναι τεράστιες, αλλά ακόμα είμαστε προσκολλημένοι σε φιλολαϊκιστικες προσεγγίσεις.

Τα λάθη πληρώθηκαν ακριβά. Πρέπει να αναζητήσουμε ένα φιλελεύθερο μοντέλο ανάπτυξης βασισμένο στην ελληνική πραγματικότητα. Η αναγνώριση των λαθών είναι αναγκαία συνθήκη για να προχωρήσουμε μπροστά διότι μόνο έτσι μπορεί να λες και να είσαι πιστευτός ότι είσαι φορέας του καινούργιου, του σύγχρονου λόγου, των νέων ιδεών."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του PrevezaBest στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα‘