Παρασκευή, 5 Μαΐου 2017

ΠΡΕΒΕΖΑ: Συζητήθηκε η Έφεση του συνδίκου πτώχευσης της ΕΑΣ Πρέβεζας κατά της 69/2016 απόφασης του Μονομελούς Πρωτοδικείου Πρέβεζας


Συζητήθηκε η Έφεση του συνδίκου πτώχευσης της ΕΑΣ Πρέβεζας κατά της 69/2016 απόφασης του Μονομελούς Πρωτοδικείου Πρέβεζας .

Συζητήθηκε την Τετάρτη 3 Μαίου 2017 στο Μονομελές Εφετείο Ιωαννίνων η έφεση που είχε ασκηθεί από τον σύνδικο πτώχευσης της ΕΑΣ Πρέβεζας κατά της απόφασης του Μονομελούς Πρωτοδικείου Πρέβεζας που είχε κάνει δεκτή την αγωγή 58 πρώην εργαζομένων της ΕΑΣ Πρέβεζας και είχε υποχρεώσει τον σύνδικο πτώχευσης να τους καταβάλλει τους μισθούς της επίσχεσης εργασίας που είχαν πραγματοποιήσει το διάστημα Ιουνίου 2013 μέχρι και τον Ιούνιο του 2014.

Να θυμίσουμε πως ο συνήγορος κ.Κωνής, έχει δεχτεί σκληρή κριτική επειδή απλά έκανε τη δουλειά του αλλά λόγω της πολιτικής του ιδεολογίας (Σύριζα) δεν θα έπρεπε σύμφωνα με ορισμένους να προασπίσει τα συμφέροντα που εκπροσωπεί.

Το PrevezaBest μόλις εκδοθεί η απόφαση του Εφετείου θα σας ενημερώσει για το αποτέλεσμα της. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του PrevezaBest στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα‘